Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 05

„Kibirkštis“ Eurolygoje kausis su keturių šalių čempionėmis

Vilniaus „Kibirkšties-VIČI-IKI“ moterų krepšinio komanda sužinojo savo varžoves 2013-2014 metų Eurolygos turnyre.
„Kibirkšties“ krepšininkės – LMKL čempionės.
„Kibirkšties“ krepšininkės – LMKL čempionės. / Augusto Didžgalvio nuotr.

Miunchene ištraukus burtus paaiškėjo, kad Lietuvos komanda keliauja į C grupę ir ten varžysis su Maskvos srities „Sparta&K“ (Rusija), Salamankos „Perfumerias Avenida“ (Ispanija), Stambulo „Galatasaray“ (Turkija), Pulkovicės CCC (Lenkija), Prahos ZVVZ USK (Čekija) ir Zagrebo ZBC (Kroatija) komandomis.

„Patekome į tikrai pajėgią grupę, tačiau bandysime kautis, – po burtų traukimo ceremonijos sakė „Kibirkšties-VIČI-IKI“ komandos vadovas Rosvaldas Gorbačiovas. – Ispanės, lenkės, čekės ir kroatės tapo savo šalių čempionėmis, o Rusijos ir Turkijos komandos žaidė savo čempionatų finaluose ir iškovojo sidabro medalius. Tai daug ką pasako. Žinoma, nekeliame baltos vėliavos, juk šiais laikais visi moka žaisti krepšinį. Kol kas dar nėra galutinių sudėčių, tai sunku spėlioti, kaip išsidėlios komandos. Mes negalime su kitomis komandomis lygintis nei biudžetu, nei sudėtimi, tačiau tikrai kausimės ir kiekviename mače sieksime tik pergalės. Džiugu, kad į Vilnių sugrįš aukščiausio lygio moterų krepšinis ir „Kibirkšties-VIČI-IKI“ gerbėjai galės pamatyti galingas visos Europos komandas“.

Maskvos srities „Sparta&K“ komanda keturis kartus yra tapusi Eurolygos čempione, o Salamankos „Perfumerias Avenida“ šį titulą iškovojo 2011 metais.

Moterų Eurolygos reguliarusis sezonas prasidės lapkričio 6 dieną, o finalo aštuoneto varžybos numatomos 2014 metų balandį.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius