Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 04

Kleiza: man labiau rūpi pergalė (komentarai, nuotraukos)

Trečiose Eurolygose B grupės rungtynėse trečiadienį Pirėjo „Olympiacos“ lyderis Linas Kleiza įspūdingu žaidimu palaidojo Vilniaus „Lietuvos ryto“ viltis iškovoti pergalę dar pirmoje mačo dalyje. „Sirgaliai tikrai galėjo mėgautis gražiu žaidimu“, – teigė 20 taškų pelnęs Lietuvos rinktinės puolėjas.
L.Kleiza patenkintas savo vaidmeniu „Olympiacos“ klube
L.Kleiza / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Eurolyga

„Pradėjome susikoncentravę ir stengėmės išnaudoti galimybę atsiplėšti nuo varžovų jau pirmoje rungtynių dalyje. Susikūrėme gerų progų atakuoti ir pataikėme. Mums sekėsi įvelti varžovus į greitą žaidimą ir pelnyti lengvų taškų kontratakomis“, – Eurolygos interneto svetainei pasakojo L.Kleiza. „Olympiacos“ namie sutriuškino vilniečius 97:73.

Rungtynių eigą ir statistiką rasite paspaudę čia.

Anot lietuvio, „Olympiacos“ vis dar tobulina žaidimą, o tam reikia laiko. Paklaustas apie savo pasirodymą, L.Kleiza kuklinosi: „Esu laimingas, kai komanda laimi. Nesvarbu, kiek taškų pelnysiu. Visuomet smagu pelnyti daug taškų, tačiau svarbiausia yra iškovoti pergalę. Mūsų komandoje, ir be manęs, yra vaikinų, galinčių pelnyti taškus. Dėl to nesuku galvos.“

Tuo tarpu graikų ekipos treneris Panagiotis Giannakis gyrė savo auklėtinius. „Kontroliavome rungtynes nuo pat pirmos minutės. Net kai trumpam praradome koncentraciją dėl didelio skirtumo, sugebėjome susiimti ir padidinti pranašumą dar labiau. Dabar mūsų tikslas – sumažinti klaudų skaičių ir dar padidinti greitį. Bėgant laikui tapsime dar geresni“, – tikino jis.

Pirmą pralaimėjimą po dviejų pergalių iš eilės patyrusios Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos strategas Rimas Kurtinaitis tvirtino, kad „Olympiacos“ ekipai reikėjo šios triuškinamos pergalės po prasto pasirodymo praėjusią savaitę Ispanijoje.

„Varžovai buvo geresni už mus visomis statistinėmis kategorijomis. Greitesni ir stipresni. „Olympiacos“ žaidė tobulai tiek gindamiesi, tiek puldami. Norėčiau, kad panašiai būtume žaidę ir mes“, – sakė R.Kurtinaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius