Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 15

Kodėl Kauno „Žalgiris“ atleido trenerį Aco Petrovičių?

Kauno „Žalgirio“ klubo vadovybės sprendimas svarbių Eurolygos A grupės rungtynių išvakarėse atleisti vyriausiąjį komandos trenerį sukrėtė ne tik komandos gerbėjus, bet ir krepšininkus.
Aco Petrovičius
A.Petrovičius liks Kaune, kol išsiaiškins savo atleidimo priežastis. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Nepaaiškindamas priežasčių netikėtą sprendimą „Žalgirio“ klubo generalinis direktorius Paulius Motiejūnas žaidėjams ir žurnalistams pranešė per antradienį surengtą vakarinę treniruotę – likus vos 24 valandoms iki mačo Kauno sporto halėje su Vitorijos „Caja Laboral“ (Ispanija).

P.Motiejūnas neslėpė, kad sprendimą atleisti A.Petrovičių priėmė „Žalgirio“ klubo savininkas Vladimiras Romanovas, o priežastis, motyvuodamas naujienos šviežumu, pažadėjo pranešti klubo svetainėje internete.

Antradienio vakarą minėtoje svetainėje atsirado pranešimas: „Nors klubo vadovybę tenkino komandos rezultatai, tačiau „Žalgirio“ demonstruojamas žaidimas neatitiko lūkesčių.“

Pats A.Petrovičius, duodamas interviu krepšinio portalui Basketnews.lt, teigė nežinantis atleidimo priežasčių.

„Nežinau kodėl. Matyt, klubo vadovai nebuvo patenkinti mano darbu, – Basketnews.lt sakė A.Petrovičius. – Prezidentas man nieko nepasakė. Nesikalbėjau su juo, nes jo nėra Kaune. Jis su manimi nebendravo, o apie atleidimą man pranešė klubo direktorius.“

Dabar jau buvęs „Žalgirio“ vyriausiasis treneris A.Petrovičius pridūrė liksiantis Kaune ir bandysiantis išsiaiškinti atleidimo priežastis.

Trečiadienį per Eurolygos rungtynes „Žalgiriui“ vadovaus klubo sporto direktorius Rimantas Grigas, tačiau ar jis į vyriausiojo trenerio kėdę sės tik laikinai, ar iki sezono pabaigos, antradienį negalėjo pasakyti nei R.Grigas, nei P.Motiejūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius