-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2009 10 21

Lažybininkai: „Žalgiris“ švęs pergalę, o „Lietuvos rytas“ pralaimės

Šią savaitę naujasis Eurolygos sezonas Kaunui prasidės švente, o vilniečiams gali tekti nuryti pralaimėjimo kartėlį. Tokį scenarijų įsivaizduoja lošimų bendrovės „Unibet“ atstovai prieš trečiadienį ir ketvirtadienį vyksiančias pirmąsias krepšinio kovas tarptautiniame turnyre.
Baltijos krepšinio lygos (BBL) taurės turnyro finale kovoja Kauno „Žalgiris“ ir Vilniaus „Lietuvos rytas“.
Lošimų bendrovės „Unibet“ atstovai Eurolygos sezono pradžią dviem stipriausioms Lietuvos krepšinio klubams piešia skirtingai. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Krepšinio specialistai spėja, kad „Žalgirio“ pasirodymas šiemetinėje Eurolygoje bus kiek stipresnis nei Vilniaus klubo, ypač jeigu kauniečiams pavyks sėkmingai įveikti A grupės barjerą, – tikino „Unibet“ atstovas Kennethas Pedersenas. – Tiesa, prognozės gali pasikeisti jau po kelerių pirmųjų rungtynių. Juolab kad yra tikimybė, jog vilniečių gretas sustiprins ilgametis Kauno „Žalgirio“ įžaidėjas Vidas Ginevičius.“

Trečiadienį pirmąsias rungtynes šio sezono Eurolygoje žaisiančiai „Žalgirio“ ekipai prognozuojama pergalė. Lažybininkai teikia net 75 proc. tikimybę, kad kauniečiai įveiks Vilerbano „Asvel“ krepšininkus: už „Žalgirio“ pergalę kertama lažybų santykiu 1,32:3,65.

Ne tokios džiaugsmingos prognozės atrodo Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos gerbėjams. Remiantis jomis, net ir namų sienos nepagelbės vilniečiams ketvirtadienio rungtynėse, nes pergalę švęs Stambulo „Efes Pilsen“ komanda. Lietuvių galimybės įveikti turkus vertinamos kone perpus prasčiau.

„Vis dėlto „Lietuvos ryto“ situaciją B pogrupyje lažybų tarpininkai įvardija kaip palankesnę: vilniečių konkurentai nėra tokie galingi kaip „Žalgirio“ pogrupyje, todėl „Lietuvos ryto“ ekipa tikrai turėtų patekti į stipriausiųjų ketvertuką ir išeiti į kitą etapą“, – pasakojo „Unibet“ atstovas.

Tiesa, nė vienai iš Lietuvos ekipų Eurolygos nugalėtojų nežadamas. Tarp 24 ekipų lietuviai rikiuojami į 16-ą ir 17-ą vietas. Tikimybė, kad Kauno „Žalgiris“ laimėtų čempionų taurę vertinama 0,25 proc., o Vilniaus „Lietuvos ryto“ – 0,2 procento.

 „Jeigu krepšinio aistruoliai pastatytų už Kauno ar Vilniaus ekipos pergalę Eurolygoje po 100 litų ir viena iš šių komandų taptų Europos klubų čempione, savo kišenę jie papildytų iki 50 tūkst. litų“, – aiškina K.Pedersenas.

Krepšinio lažybų koeficientus sudarantys specialistai daugiausia šansų laimėti 2009–2010 m. Eurolygos teikia Atėnų „Panathinaikos“,  Barselonos „Barcelona“ bei Madrido „Real“ ekipoms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius