Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 01 26

Lemiamo išpuolio neatlaikęs žalgirietis: „Mes buvome verti pergalės“

Kol Atėnų „Panathinaikos“ graibė kamuolį už galinės linijos ir ruošėsi lemiamam išpuoliui, Šarūnas Jasikevičius neramiai nusisuko nuo varžovų ir kulniavo „Žalgirio“ atsarginių suolo link. Graikai patikėjo kamuolį Nickui Calathesui. „Panathinaikos“ lyderis spurtavo per visą aikštę. Nepaisant to, kad Vasilije Micičius buvo prilipęs prie jo kaip marškinėlių etiketė, graikas, lėkdamas į užribį, sugebėjo iškišti metimą dešine ranka ir šis, pašokinėjęs ant lanko, sukėlė euforiją OAKA rūmuose. „Dariau viską“, – neslėpė V.Micičius.
Vasilije Micičius
Vasilije Micičius / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Bandžiau būti prilipęs prie jo, bandžiau blokuoti metimą, bet, deja, nepavyko“, – nusivylimo neslėpė „Žalgirio“ įžaidėjas.

„Žalgiris“ krito po pratęsimo aidint sirenai 93:94.

Atmosfera OAKA arenos svečių komandai skirtoje rūbinėje buvo labai neįprasta. Pirmiausia, dėl to, kad „Žalgirio“ komanda buvo išsklaidyta į dvi patalpėles. Vienoje jų Vasilije Micičius susikrimtęs permąstė paskutinio Nicko Calatheso išpuolio fragmentus.

Nebūtų buvę neteisinga, jei būtume laimėję.

Tai buvo tik antras taiklus „Panathinaikos“ atakų dirigento dvitaškis iš 10 tą vakarą.

„Bandžiau pasiekti krepšį kaip įmanoma greičiau. Negalėjau pataikyti visą vakarą. Bet džiaugiuosi, kad nenuvyliau komandos“, – po rungtynių džiūgavo „Panathinaikos“ herojumi tapęs N.Calathesas.

„Galvoju, jis įmetė tikrai sunkų metimą. Procentaliai tai nebuvo labai kažkoks metimas, bet jis prisiėmė ant savęs“, – paskutinę PAO ataką įvertino Šarūnas Jasikevičius.

„Sunkus pralaimėjimas. Visi matėte, kas nutiko pabaigoje. Po pertraukos žaidėme kur kas geriau. Nebūtų buvę neteisinga, jei būtume laimėję“, – 24sek pasakojo V.Micičius.

VIDEO: Piktas Šaras Atėnuose: teisėjai nulėmė išloštas rungtynes

Viskas būtų buvę dėsninga, jeigu „Žalgiris“ nebūtų atsitiesęs po nokdauno pirmoje rungtynių dalyje. Žalgiriečiai pirmajame kėlinyje praleido net 29 taškus – daugiausia šį sezoną.

Vienu metu antrojo kėlinio viduryje komandas skyrė net 19 taškų.

„Mūsų nusiteikimas buvo visai kitoks. Buvome susitelkę ir parodėme gerą charakterį, – pasikeitimą per pertrauką paaiškino V.Micičius. – Pabaigoje jie pradėjo žaisti agresyviai, dvigubino gynybą prieš Keviną ir mes praradome keletą kamuolių.

Nesakau, kad buvome nepasiruošę, tačiau jie rizikavo, atakavo mus. O mes galbūt turėjome prasižengti ir siųsti juos prie baudų metimo linijos.

Tačiau toks žaidimas. Manau, kad nusipelnėme pergalės.“

Jis nenorėjo komentuoti teisėjų darbo.

Spaudimą arbitrams darė pasiutę „Panathinaikos“ aistruoliai, veržęsi per pertvaras, kad tik labiau įbaugintų teisėjų trijulę. Ant parketo buvo įžengęs net buvęs „Panathinaikos“ savininkas Thanasis Giannakopoulas.

„Jie visada sukuria gerą atmosferą. Tačiau nesu tikras, kad tai galėjo mus paveikti. Mes žinome, kaip žaisti tokiose salėse. Ir mes tą parodėme kaudamiesi iki pabaigos“, – sakė V.Micičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius