Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 10 06

Lietuva, Eurolyga, NBA: net trys savaitinės TV laidos apie krepšinį 15min eteryje

Naują krepšinio sezoną 15min ir krepšinio naujienų portalas 24sek pasitinka su didelėmis naujienomis. Jau nuo šio savaitgalio krepšinio aistruoliams bus transliuojamos net trys savaitinės krepšinio laidos – „Eurolygos diena“, „Atsarginiai“ ir pokalbių laida, aptarianti apskritai visą krepšinio virtuvę.
Kęstas Rimkus, Jovaras Skanas, Robertas Petrauskas, Andrius Dainys, Donatas Urbonas
Kęstas Rimkus, Jovaras Skanas, Robertas Petrauskas, Andrius Dainys, Donatas Urbonas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 3 NBA Eurolyga 24sek.lt

„Eurolygos diena“ – tai pusvalandžio trukmės laida, skirta „Žalgirio“ žygiui Eurolygoje. Karščiausi kampai, atviri pokalbiai, išskirtiniai interviu, analizės, varžovų pristatymas, specialistų prognozės, aistruolių balsas ir nuostabūs prizai.

„Vienas laidos žiūrovas laimės kelionę į „Žalgirio“ Eurolygos rungtynes išvykoje. Kiti prizai taip pat bus puikūs. Tiesą pasakius, nežinau, ar kas nors kuria tokias laidas. Bet mes manome, kad tai daryti verta. 24sek keliaus į visas „Žalgirio“ išvykos rungtynes. Įdomių medžiagų bus tikrai daug“, – sakė prie visų trijų laidų kūrimo prisidedantis Tomas Langvinis.

Laidos „Eurolygos diena“ vedėjai bus 24sek žurnalistai: Donatas Urbonas ir Kęstas Rimkus. Laida bus rodoma Kauno „Žalgirio“ rungtynių dieną ir startuos jau kitą penktadienį, kai Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai žais pirmąsias sezono rungtynes su Belgrado „Crvena Zvezda.“

Jau šį savaitgalį startuos ir pirmoji laida, skirta NBA aktualijoms – „Atsarginiai“. 24sek jau praėjusiais metais sulaukė nemažai gerų aistruolių atsiliepimų apie atviras diskusijas, kurios susijusios su stipriausia pasaulio krepšinio lyga.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Andrius Dainys
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Andrius Dainys

„Tai yra pokalbių laida apie NBA be užuolankų. Nuoširdžiai sakau, kad pats tapau dideliu šios laidos gerbėju. O dar smagiau, kad prie jos norėjo prisidėti net keli rėmėjai. Tai geras įvertinimas. „Atsarginių“ sudėtis leidžia tikėtis puikaus pusvalandžio su įdomiausiomis temomis. Mes jau darėme bandomąjį filmavimą. „Atsarginiams“ aiškiai buvo pasakyta, kad visiems įvykiams aptarti turi 25 minutes. Bet jie prakalbėjo valandą ir neketino sustoti. Jie tikrai kieti. Bus įdomu“, – šypsodamasis kalbėjo T.Langvinis.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Jovaras Skanas
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Jovaras Skanas
VIDEO: Paskutinė “Atsarginių” laida apie pasibaigusį finalą, jaunus lietuvius ir NBA ateitį

„Atsarginių“ laidą, kuri 15min eteryje pasirodys jau šį šeštadienį 10 valandą, ves Jovaras Skanas ir Andrius Dainys.

Nuo spalio vidurio pirmadienio vakarais žiūrovai kviečiami žiūrėti ir sezono premjerą – laidą, kurioje be pagražinimų bus kalbama apie visą krepšinį, o daugiausia dėmesio bus skiriama Lietuvos krepšinio virtuvei. Vienu iš laidos vedėjų bus garsus Lietuvos sporto komentatorius Robertas Petrauskas. Kartu su juo laidoje dirbs D.Urbonas ir K.Rimkus.

Tomo Tumalovičiaus nuotr./Robertas Petrauskas
Tomo Tumalovičiaus nuotr./Robertas Petrauskas

„Labai smagu, kad Robertas mielai sutiko tapti šios laidos dalimi. Visi trys vedėjai bus gana skirtingi ir tikrai turės ką pasakyti. Dažnai žiūrime ir pavydime, kaip laisvai kalba amerikiečiai ar britai savo sporto laidose. Bet juk ir mes galime kalbėti taip pat įdomiai ir aktualiai. Ir, svarbiausia, nebijodami išsakyti savo nuomonės. Dažnai Lietuvos krepšinio specialistai bijo kalbėti tai, ką iš tikrųjų galvoja. Tikiu, kad mūsų vaikinai kalbės tiesiai šviesiai“, – laidos vizija dalijosi T.Langvinis.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Donatas Urbonas
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Donatas Urbonas

Laidos autoriai prisipažino, kad kurti šias laidas paskatino didžiulis žmonių susidomėjimas krepšiniu 24sek portale. Kas mėnesį jame apsilanko 500 tūkst. unikalių skaitytojų. Perverčiama 4–5 milijonai puslapių.

24sek kolektyvas labai džiaugiasi, kad pagrindiniu laidų partneriu tapo „OlyBet“. Laidos bus filmuojamos puikiame „OlyBet“ sporto bare Ukmergės gatvėje.

„Džiaugiamės ir turiniu, ir vedėjais. Manau, kad Donatas Urbonas yra geriausias krepšinio žurnalistas šalyje. Kęstas Rimkus turi didžiulę žurnalistikos patirtį ir nešioja gerą kompiuterį ant pečių. Jovaras Skanas turbūt kiečiausiai NBA reikaluose pasikaustęs vaikinas. Andrius Dainys apskritai, manau, turėtų dirbti televizijoje.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Kęstas Rimkus
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Kęstas Rimkus

Na, o Roberto Petrausko pristatyti nė nereikia. Labai džiaugiamės šiais žmonėmis. Tačiau už jų nugarų stovės taip pat daug rimtų žmonių. 15min kanalas, operatoriai, montuotojai. Mes pabandysim. Noras dirbti ir padaryti įdomiai yra didžiulis. Labiausiai dėl to kalti 24sek skaitytojai. Nesuskaičiuojama jų galybė verčia mus žengti į priekį. Ir mes šį iššūkį priimam su didžiausiu noru“, – apie naują sezoną kalbėjo T.Langvinis.

VIDEO: „Eurolygos diena“ - išskirtinis Šarūno Jasikevičiaus interviu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius