Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 17

„Lietuvos ryto“ įžaidėjas Khalidas el Aminas: „Mūsų komandos sudėtis vis dar yra tikrai stipri“ (nuotraukos)

Šarūnui Jaiskevičiui, Jerry Johnsonui, Igoriui Miloševičiui palikus Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipą, o Žydrūnui Keliui vis dar nerungtyniaujant dėl traumos, Khalidas el Aminas liko vienintelis įžaidėjas vilniečių ekipoje. Amerikietis nesidžiaugia tokia situacija ekipoje, tačiau nesiruošia verkti ir žada parodyti viską, ką moka geriausiai.
Treniruotės akimirka
Khalidas el Aminas liko vienintelis įžaidėjas „Lietuvos ryto“ ekipoje. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

31 metų amerikietis nepraranda tikėjimo, kad su komandos draugais Eurolygos „Top-16“ etapą gali pradėti sensacija – pergale prieš tituluotąją Atėnų „Panathinaikos“ ekipą.

– Kaip trečiadienį nugalėti „Panathinaikos“ ekipą? – žurnalistai pirmadienį po atviros „Lietuvos ryto“ treniruotės paklausė Kh.el Amino.

– Be jokios abejonės, mums ne paslaptis, kad „Panahinaikos“ yra labai gera ekipa. Turime žaisti puikiai. Ypač – gynyboje. Turime išlikti budrūs visas 40 minučių. Taip pat privalome tikėti savimi. Viskas nuo to ir prasideda. Manau, kol tikėsime savimi ir kibiai ginsimės, turėsime galimybę kautis dėl pergalės.

– Sudėties pokyčiai komandą sustiprino ar, priešingai, susilpnino?

– Pokyčiai yra pokyčiai. Nežinau, ar mes esame stipresni, ar silpnesni. Neabejoju, kad dabar komandoje turime pakankamai talento įgyvendinti savo užduotis. Deja, keli žaidėjai turėjo palikti mūsų ekipą, tačiau negalime leisti, jog tai sugriautų visą sezoną. Privalome tęsti savo darbą ir atiduoti save visu šimtu procentų. Pradedu nuo savęs – pažadu, kad atiduosiu visas jėgas, kaip ir visa mūsų komanda. Mūsų komandos sudėtis vis dar yra tikrai stipri.

– Jūs likote vienintelis įžaidėjas komandoje...

– Taip. Deja, taip jau yra. Tačiau, ką aš galiu padaryti? Aš tikrai dabar nepradėsiu verkti. Tiesiog tęsiu savo darbą ir pasistengsiu padaryti viską, ką galiu geriausiai. Nesu komandos generalinis direktorius ar prezidentas, todėl negaliu priimti jokių sprendimų. Tiesiog atliksiu savo darbą taip, kaip moku geriausiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius