-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 01 05

„Lietuvos ryto“ jaunimas Eurolygoje pralaimėjo Sabonio ekipai

Jonas Valančiūnas beveik atliko trigubą dublį, bet jo vieno pastangų buvo mažai, kad Vilniaus „Lietuvos ryto“ jaunių komanda sėkmingai pradėtų Eurolygos atrankos turnyrą Ispanijoje. Mariaus Linarto auklėtiniai po pratęsimo 58:60 (8:10, 18:9, 17:22, 10:12, 5:7) nusileido Malagos „Unicaja“ komandos jauniams.
LKL rungtynių tarp sostinės „Perlo“ ir Alytaus komandų Vilniuje momentas.
„Lietuvos ryto“ jaunimo ekipoje nesustabdomai žaidė J.Valančiūnas, tačiau jo vieno indelio neužteko. / Alfredo Pliadžio nuotr.

J.Valančiūnas pelnė 18 taškų, atkovojo 24 kamuolius ir blokavo 8 metimus, bet vilniečiai dvikovos pabaigoje paleido pergalę iš rankų.

Ketvirto kėlinio pabaigoje „Lietuvos rytas“ pirmavo 52:50 ir prie baudų metimo linijos stojo Mantas Mockevičius. Jis pataikė tik vieną metimą, o kitoje atakoje „Unicaja“ krepšininkas smeigė tritaškį ir rezultatas tapo lygus.

Per pratęsimą komandoms sunkiai sekėsi rinkti taškus, tačiau prasidėjus 45-ai mačo minutei „Lietuvos rytas“ pirmavo 57:55.

Miki Serveros dvitaškis su pražanga išvedė „Unicaja“ į priekį (58:57), o vilniečiams Paulius Semaška įmetė tik vieną baudą ir rezultatas tapo lygus – 58:58.

M.Servera vėliau pataikė vieną baudą, o Rimvydas Brencius suklydo. Malagos komandai atstovaujantis Tautvydas Sabonis tada pataikė vieną baudą ir įtvirtino pergalę.

Jaunasis T.Sabonis iš viso per 31 minutę pelnė 6 taškus (1/3 dvitaškių, 1/3 tritaškių, 1/4 baudų), atkovojo 7 ir perėmė 3 kamuolius, atliko 1 rezultatyvų perdavimą, po 4 kartus suklydo ir prasižengė.

„Lietuvos rytas“: Jonas Valančiūnas 18 (24 atk. kam., 8 blk., 7 kld.), Paulius Semaška 15 (3/10 baudų), Rimvydas Brencius 9 (12 atk. kam.), Lukas Kazlauskas 8, Mantas Mockevičius 4, Tadas Maželis ir Laimonas Chatkevičius po 2.

„Unicaja“: Miki Servera 22, Nicolas Ciano 9, Malickas Fallas 7.

Antradienį vilniečiai žais su Las Palmaso „Gran Canaria“. Į turnyro pusfinalį pateks grupės nugalėtojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius