-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 08 24

Luigi Datome pasmerkė FIBA langus: „Tai šlamštas“

Italijos rinktinės ir Stambulo „Fenerbahče“ puolėjas Luigi Datome kritiškai atsiliepė apie FIBA langus, kurie apsunkina sezoną krepšininkams.
Luigis Datome
Luigis Datome / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Italas buvo išrinktas naujai įsikūrusios Eurolygos žaidėjų asociacijos prezidentu, todėl galima sakyti, kad L.Datome kalba visų žaidėjų vardu.

„Aš aiškiai pasakiau, ką galvoju apie FIBA langus. Jie man neleido atstovauti rinktinei lapkritį ir kovą. Nemaniau, kad būtų rimta palikti savo komandą žaisti be manęs. Taip pat nėra rimta federacijoms sukviesti žaidėjus, padaryti dvi treniruotes ir leisti juos tiesiai į aikštę“, – piktinosi „Fenerbahče“ žaidėjas.

L.Datome įsitikinęs, kad taip sirgaliai negauna geriausio įmanomo krepšinio: „Tai karas dėl valdžios tarp FIBA ir Eurolygos, kuris tęsiasi metų metus. Tie, kurie atvyko į rinktines žiemą, nebuvo geriausi, o tie, kurie galėjo atvykti. Dėl to sirgaliams pasiūlytas produktas nebuvo geriausias įmanomas. Trumpai tariant, ši istorija man atrodo šlamštas.“

Italijos krepšininkas taip pat pabrėžė, kad kai žaidėjams teko žaisti atrankos rungtynes birželį, tebevyko kai kurie vietiniai čempionatai. Pats L.Datome per sezoną sužaidė daugiau nei šimtą rungtynių.

Rugsėjo mėnesio langų metu rinktinėms negalės padėti tokie žaidėjai kaip Nikola Jokičius, Frankas Ntilikina ir Lauris Markkanenas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius