2013 06 11

„Maccabi“ rikiuoja gretas naujam sezonui ir nusižiūrėjo buvusį „Lietuvos ryto“ legionierių Tyrese'ą Rice'ą

Tel avivo „Macabi“ krepšinio klubas jau pradėjo rikiuoti gretas naujam sezonui ir nusižiūrėjo du kandidatus į įžaidėjo poziciją – Tyrese'ą Rise'ą ir Aaroną Jacksoną.
Tyrese'as Rice'as
Tyrese'as Rice'as / T.Lukšio/BFL nuotr.

Amerikietis T.Rice'as, kuris prieš du metus žaidė Vilniaus „Lietuvos ryto“ gretose, pastarąjį sezoną praleido Vokietijoje, kur Miuncheno „Bayern“ gretose per vienerias šalies čempionato rungtynes vidutiniškai rinkdavo po 15,3 taško ir atlikdavo po 4,6 rezultatyvaus perdavimo.

Izraelio žiniasklaida praneša, kad 26 metų 186 cm ūgio gynėjas yra vienas pagrindinių kandidatų į „Maccabi“ įžaidėjo poziciją.

Antrasis pretendentas – Maskvos CSKA klubui priklausantis 27 metų 191 cm ūgio amerikietis Aaronas Jacksonas. Pranešama, kad žaidėjas yra rimtai susidomėjęs Izraelio ekipos pasiūlymų, tačiau CSKA už žaidėją nori maždaug 350 tūkst. JAV dolerių išpirkos.

A.Jacksonas į Maskvos ekipą persikėlė pernai iš Bilbao „Gezcrap“ komandos, tačiau šis sezonas CSKA ekipoje jam nebuvo pats geriausias.

Amerikietis žaidė 30 Eurolygos mačų, iš kurių tik 7 pradėjo starto penkete ir aikštėje praleisdavo vidutiniškai po 18 minučių. Per šį laiką gynėjas rinko po 5 taškus (58 proc. dvit., 30 proc. trit., 77 proc. baudų), atlikdavo po 1,3 rezultatyvaus perdavimo ir atkovodavo po 1,9 atšokusio kamuolio.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius