Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 02 27

Manto Kalniečio agentas malšina aistras, atskleistos Artūro Gudaičio sutarties detalės

Manto Kalniečio agentas malšina aistras. Esą Lietuvos rinktinės kapitonas artimiausiu metu neturėtų palikti Milano „Olimpia“ ekipos. O Italijos žiniasklaida atskleidė naujos Artūro Gudaičio sutarties detales.
Mantas Kalnietis
Mantas Kalnietis / „Scanpix“ nuotr.

Kai M.Kalnietis visą mačą su Stambulo „Fenerbahče“ prasėdėjo ant suolo ir pastarąjį mėnesį Eurolygoje rungtyniavo tik 18 minučių, itin suaktyvėjo kalbos, kad 31-erių įžaidėjas gali palikti Italiją.

Tačiau jo agentas Vittorio Gallinari ramino Italijos žiniasklaidą.

„Kai tokio lygio žaidėjas rungtyniauja ribotą laiką, normalu, kad prasideda visokie gandai. Bet mūsų santykiai su Milano klubu yra visiškai nekonfliktiški. Klubas mūsų dar niekada nebuvo informavęs, kad norėtų parduoti ar paskolinti Kalnietį. O ir mes niekada nepateikėme tokių ultimatumų“, – sakė V.Gallinari.

„La Gazzetta dello Sport“ atskleidė naujos A.Gudaičio sutarties su „Olimpia“ detales. Tiksli iki 2021-ųjų vasaros galiosiančios sutarties vertė neatskleidžiama, bet joje numatytos galimybės išvykti į NBA 2019 ir 2020 metų vasarą už 650 tūkst. JAV dolerių.

A.Gudaičio teisės NBA dabar priklauso „Cleveland Cavaliers“ ekipai, kuri kviečia centrą vasarą atvykti į Ameriką peržiūrai.

VIDEO: Artūras Gudaitis vasarą gavo iškvietimą į „Cavaliers“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius