-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2009 12 21

Maskoliūnas „Žalgiriui“ vadovaus per likusias dvejas Eurolygos rungtynes

Kauno „Žalgirio“ vadovai ketina duoti šansą laikinai vyriausiojo trenerio pareigas einančiam Dariui Maskoliūnui įrodyti savo vertę. Pasak klubo sporto direktoriaus Algirdo Brazio, Maskoliūnas poste turėtų likti per paskutines dvejas Eurolygos reguliariojo sezono rungtynes, rašo „Lietuvos rytas“.
Treniruotėje
D.Maskoliūnas pakeitė iš trenerio posto atsistatydinusį G.Krapiką. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Jei matysime, kad šis sprendimas pasiteisina, leisime jam dirbti. Nematau prasmės ieškoti kito trenerio. Tik jei matysime, kad Maskoliūnui nesiseka, bandysime galvoti kitaip. Tačiau jei treneris dirbs gerai, jis gali vadovauti komandai ne tik šį, bet ir kitą sezoną“, – dienraščiui sakė A.Brazys.

Pasak „Žalgirio“ sporto direktoriaus, dar iki Eurolygos kovų bus bandoma stiprinti komandą. Kauniečiai krepšinio rinkoje aktyviai ieško vidurio puolėjo ir įžaidėjo. A.Brazys tikisi, kad nauji žaidėjai komandą sustiprins dar iki Naujųjų metų.

Sekmadienį pirmą pergalę vyriausiojo trenerio poste pasiekęs D.Maskoliūnas sakė, kad jam pačiam žinia apie naujas pareigas buvo netikėta.

„Man pasakė eiti pagrindinio trenerio pareigas, aš jas ir einu. Apie jokius terminus nesikalbėjome. Dirbu savo darbą ir laukiu kitų rungtynių. Per kelias dienas sunku ką nors pakeisti. Tačiau toks žaidimas netenkina nei mūsų, nei klubo vadovų. Vadinasi, stengsimės ką nors pakeisti, ypač gindamiesi. Turime daug jaunų žaidėjų, bet esame per minkšti“, – „Lietuvos rytui“ kalbėjo D.Maskoliūnas.

„Žalgiris“ sekmadienį Taline VTB Vieningosios lygos rungtynėse 82:58 nugalėjo „Kalev/Cramo“. Šiandien su ta pačia komanda kauniečiai susitiks Baltijos lygos varžybose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius