Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 10 /11:55

„Montepaschi“ lyderis Bobby Brownas antrą kartą iš eilės tapo Eurolygos savaitės žaidėju

Sienos „Montepaschi“ lyderis Bobby Brownas antrą savaitę iš eilės išrinktas geriausiu Eurolygos krepšininku. Laimėti šį apdovanojimą dukart iš eilės niekam nėra pavykę jau trejus metus.
Eurolygos savaitės krepšininkas – Bobby Brownas
Eurolygos savaitės krepšininkas – Bobby Brownas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

28 metų 188 cm ūgio amerikietis puikiai pasirodė Italijos klubui pergalingose rungtynėse su Kęstučio Kemzūros treniruojama Gdynės „Prokom“ ekipa. Lenkijos ekipoje B.Brownas rungtyniavo pernai.

„Montepaschi“ sutriuškino varžovus 101:66, o B.Brownas įmetė 27 taškus, pataikydamas 6 iš 9 tritaškius, atliko 7 rezultatyvius perdavimus ir surinko 31 naudingumo balą. Septyni perdavimai ir šeši tritaškiai – geriausi asmeniniai krepšininko rodikliai Eurolygoje. B.Brownas tuo pačiu tapo ir rezultatyviausiu savaitės krepšininku.

Antras liko „Elan Chalon“ lyderis Blake`as Schilbas, surinkęs 34 naudingumo balus, tačiau jo klubas pralaimėjo ir tai jam atėmė naudingiausio savaitės krepšininko prizą.

28 metų 201 cm ūgio B.Schlibas mače su Malagos „Unicaja“ įmetė 24 taškus, atkovojo 6 kamuolius ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

Trečias liko Stambulo „Anadolu Efes“, kurį įveikė Kauno „Žalgiris“, aukštaūgis Semihas Erdenas. 26 metų 213 cm ūgio „centro“ sąskaitoje 20 taškų, 6 atkovoti kamuoliai ir 29 naudingumo balai.

Ketvirtą ir penktą vietas pasidalijo 25 metų Curtis Jerrellsas (Stambulo „Bešiktaš“) ir trisdešimtmetis Vassilis Spanoulis (Pirėjo „Olympiakos“), kurie šią savaitę surinko po 25 naudingumo balus.

C.Jerrellso vedamas „Bešiktaš“ įveikė Vilniaus „Lietuvos rytą“, o V.Spanoulis su „Olympiakos“ privertė pasiduoti Milano „Emporio Armani“.

 

VIDEO: Regular Season Week 5 bwin MVP: Bobby Brown, Montepaschi Siena

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius