Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 14

Nepriklausomybės atkūrimo dieną – griausmingi estų, danų ir ispanų įspūdžiai

Kovo 11-ąją, Lietuvos Nepriklausomybės dieną, „Žalgirio“ arenoje vykusios Eurolygos rungtynės tarp Kauno „Žalgirio“ ir Madrido „Real“ tapo didžiule švente gausybei sirgalių, susirinkusių pasižiūrėti krepšininkų kovų. Aistruolių nuotaikas ir įspūdžius užfiksavo jau keturioliktoji „Žalgiris TV“ rubrikos #TimeOutŽalgiris laida.
Trispalvė akcija „Žalgirio“ arenoje
Trispalvė akcija „Žalgirio“ arenoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Šįkart laidos vedėjos kalbinti Lietuvos krepšinio gerbėjai mūsų šaliai „gimtadienio“ proga linkėjo suprasti tikrąją laisvės prasmę. Savo ruožtu iš Estijos, Danijos ir Ispanijos atvykę įvairaus amžiaus aistruoliai džiaugėsi kuriame švente „Žalgirio“ arenoje ir siuntė linkėjimus „Žalgiriui“ bei „Real“ komandoms.

Pro keturioliktos #TimeOutŽalgiris laidos dėmesį neprasprūdo ir Kauno „Žalgirio“ krepšininkus arenoje palaikęs Utenos „Juventus“ komandos amerikietis žaidėjas Spenceris Butterfieldas. Susižavėjęs rungtynių ir sirgalių kuriame atmosfera krepšininkas linkėjo sėkmės žalgiriečiams.

Naujausioje #TimeOutŽalgiris laidoje taip pat išvysite ir Žalgirinio šėlsmą, tautinių šokių kolektyvo „Ave Vita“ atstovų įspūdžius bei, žinoma, kitus „Žalgirio“ – „Real“ rungtynių užkulisius.

VIDEO: #TimeOutŽalgiris. Ep. 14

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius