-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 08

„Panathinaikos“ pasirengusi Elliotui Williamsui mokėti didžiulę algą

Atėnų „Panathinaikos“ ekipa yra pasirengusi padaryti amerikietį Elliotą Williamsą vienu geriausiai apmokamų Europos krepšininkų.
Elliotas Williamsas
Elliotas Williamsas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Vasario 9 dieną prie „Panathinaikos“ prisijungęs 26-erių amerikietis iškart tapo vienu Graikijos klubo lyderių. „Panathinaikos“ norėtų jau dabar su juo pratęsti sutartį kitam sezonui.

196 cm ūgio gynėjas per septynerias Eurolygoje sužaistas rungtynes jis tik kartą nepelnė dviženklio taškų skaičiaus. Per vieneris rungtynes jis rinko po 14,4 taško, 2,3 atkovoto kamuolio ir 1 rezultatyvumą perdavimą.

E.Williamsas per sezoną nori gauti 2 mln. eurų atlyginimą ir „Panathinaikos“ yra pasirengusi jam tiek mokėti. Tačiau graikai nori į sutartį įrašyti sąlygą, neleidžiančią E.Williamsui išvykti į NBA.

Tuo tarpu gynėjas nori sutartyje turėti sąlygą, leidžiančią jam iki liepos 15-os dienos bet kada išvykti į NBA be jokios išpirkos.

„Panathinaikos“ su tuo nesutinka, nes aplink E.Williamsą tikisi formuoti kito sezono sudėtį. Kaip rašo „Eurohoops“, abi pusės nusiteikusios bendradarbiauti ir derina kontraktą.

2010 metų NBA naujokų biržoje E.Williamsas „Portland Trail Blazers“ ekipos buvo pašauktas 22 šaukimu. Vis dėlto NBA karjera jam nesusiklostė. Per geriausią sau 2013-2014 m. sezoną jis „Philadelphia 76ers“ gretose rinko po 6 taškus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius