-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2012 10 25

Predragas Samardžiskis: šis mačas padės man atgauti pasitikėjimą savimi

„Lietuvos ryto“ ketvirtadienio Eurolygos rungtynių su „Partizan“ ketvirtajame kėlinyje Predragas Samardžiskis gavo penktą asmeninę pražangą. Makedonui paliekant aikštę „Siemens“ arena aukštaūgiui padėkojo gausiais aplodismentais – „centras“ pagaliau žaidė taip, kaip tikimasi.
Rungtynių akimirka
Predragas Samardžiskis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Šis mačas padės man atgauti pasitikėjimą savimi – visi žino, kad sezono startas man buvo prastas. Tikiuosi, kad tai jau yra praeityje ir mano žaidimo kreivė kils aukštyn“, – optimistiškai kalbėjo vilniečių aukštaūgis, tuo metu komandos draugams skanduojant „Good job Peja“ (Puikiai padirbėjai, Peja).

P.Samardžiskis pripažino, kad mačas su „Partizan“ jam ir Nemanja Nedovičiui buvo ypatingas.

„Abu esame serbiškos krepšinio mokyklos auklėtiniai, užaugome „Partizan“ krepšinio mokykloje, vėliau atstovavome komandai, tad jausmas buvo labai geras. Mačas buvo svarbus visai komandai, tačiau mums su Nemanja jis reiškė dvigubai daugiau“, – teigė makedonas.

Kitas „Lietuvos ryto“ žaidėjas Renaldas Seibutis po rungtynių kaip ir treneris Darius Maskoliūnas sakė, kad žaidimas aistruolių akiai neturėjo patikti.

„Padarėme nemažai klaidų, žaidimas buvo klampus, jautėme didelį spaudimą, kuris po mačo tikiuosi pagaliau atslūgs. Tai tikrai nėra geriausios rungtynės, tačiau ir treneris sakė, ir aš galiu pakartoti – geriau laimėti, kuomet žaidi blogai, nei žaisti puikiai ir pralaimėti“, – reziumavo R.Seibutis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius