Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 08

Prieš Eurolygos dvikovą susirgo keturi „Lietuvos ryto“ krepšininkai

Pirėjuje (Graikija) prieš vietos „Olympiacos“ klubą praėjusią savaitę patirtas skaudus pirmasis pralaimėjimas šio sezono Eurolygos turnyre Vilniaus „Lietuvos ryto“ nebuvo vienintelė prasta žinia – po kelionės susirgo net keturi komandos krepšininkai.
B.Popovičiaus prasiveržimas
Sergančių „Lietuvos ryto“ krepšininkų sąraše – ir pagrindinis įžaidėjas serbas B.Popovičius / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Aukšta temperatūra iš rikiuotės išvedė Bojaną Popovičių, Milko Bjelicą, Justą Sinicą ir Luką Brazdauskį. Pastarieji krepšininkai, išskyrus sekmadienį susirgusį M.Bjelicą, jau praleido šeštadienį vykusias Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynes su Vilniaus „Sakalais“.

Žaisti jie negalės ir sekmadienį vyksiančiose kitose LKL lygos rungtynėse prieš Prienų „Rūdupį“, o komandos vyriausiasis treneris Rimas Kurtinaitis išreiškė susirūpinimą, kad krepšininkai gali nespėti pasveikti ir iki ketvirtadienį Vilniuje įvyksiančių itin svarbių Eurolygos B grupės varžybų prieš Belgrado „Partizan“ (Serbija) komandą.

„Turime rimtų problemų, nes po pastarosios mūsų išvykos į Graikiją susirgo trys žaidėjai. Dar keli krepšininkai nesveikuoja ir neramu dėl ketvirtadienio Eurolygos mačo“, - po dvikovos su „Sakalais“ šeštadienį oficialiai klubo svetainei internete teigė R.Kurtinaitis.

„B.Popovičius turi 39 laipsnius temparatūros, J.Sinica ir L.Brazdauskis - taip pat“, - nerimavo Vilniaus klubo strategas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius