Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 04 25

Prieš mūšį su „Žalgiriu“ – „Olympiakos“ skausmai ir trenerio pamokos žurnalistams

Georgios Printezis šlubčiodamas įžengė į „Žalgirio“ arenos treniruočių salę. Jis ir pagrindinis „Olympiakos“ centras Nikola Milutinovas negalėjo treniruotis prieš gyvybiškai svarbų mūšį su Kauno „Žalgiriu“. Raudonieji pasitinka išgyvenimo mačą sukandę dantis.
Ionnis Sfairopoulos
Ionnis Sfairopoulos / Alfredo Pliadžio nuotr.
Ketvirtadienis | Eurolyga | „Žalgiris“ – „Olympiakos“(2-1) | 20:00 | Kaunas

N.Milutinovo ir G.Printezio likimas paaiškės tik prieš pat rungtynes. Teigiama, kad situacija sudėtinga, bet manoma, kad „Olympiakos“ starto penketo žaidėjai aukosis ir žengs ant „Žalgirio“ arenos parketo.

Jau tapo įprasta, kad I.Sfairopoulas sužino visą sudėtį tik likus kelioms valandoms iki pirmo ginčo kamuolio. Būtent dėl žaidimo prisipumpavus nuskausminamųjų Pirėjuje pastaruoju metu kilo didžiulės diskusijos.

Graikijos žiniasklaida sveikino kaip herojus žaidėjus, kurie antrajame mače su „Žalgiriu“ Pirėjuje žaidė nepaisant gydytojų rekomendacijų nerungtyniauti ir fantastiška energija pirmą kartą serijoje parklupdė žaliai baltus.

Kai tą patį jie bandė daryti trečiajame serijos susitikime Kaune, pergalingo efekto pasiaukojimas nebesukėlė. Anaiptol, traumuoti žaidėjai buvo labai neefektyvūs.

Su nuskausminamaisiais žaidžiantys Georgios Printezis, Kostas Papanikolaou, Nikola Milutinovas ir Janis Strelniekas kartu pelnė vos 15 taškų ir paliko Vassilį Spanoulį vieną mūšio žaliame „Žalgirio“ arenos lauke.

Graikų žiniasklaida samprotavo, kad galbūt reikėjo duoti pasireikšti sveikiems žaidėjams, kurie liko už dvyliktuko borto – pavyzdžiui, Kyle'ui Wiltjerui ar Hollisui Thompsonui.

I.Sfairopoulą supykdė tokią tautiečių reakcija.

VIDEO: Pelnyta pergalė namuose: Šarūno Jasikevičiaus konferencija

„Visi sveikinote tų žaidėjų pasiaukojimą, o dabar jūs manęs klausiate, ar jie turėtų iš viso rungtyniauti, – pyktelėjo I.Sfairopoulas. – Viskas buvo gerai, tiesiog turėjome būti dinamiškesni, ryžtingesni ir energingesni. Tokiose rungtynėse svarbiausia širdis. Ji gali kompensuoti jėgų stygių. Nėra jokių pasiteisinimų – turime laimėti ketvirtąsias rungtynes. Tiesiog reikia ištaisyti tam tikras smulkmenas, geriau skaityti žaidimą ir duoti daugiau kontakto.“

Graikas pridūrė, kad rezultatas 60:80 neatspindi tikrojo „Olympiakos“ pajėgumo. Jo teigimu, traumos ir pasikeitę žaidėjų vaidmenys aikštėje išsklaidė komandos harmoniją.

Bet jis nesiteisina ir tikisi išvysti tikrąjį komandos veidą.

Ketvirtųjų ketvirtfinalio rungtynių pradžia – ketvirtadienį 20 val.

VIDEO: Nuostabios pergalės vaizdai: A.White'o dėjimas, A.Toupane'o tolimos bombos ir įspūdingi fanai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius