Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 27

R.Seibutis apie treneriu tapusį Š.Jasikevičių: „Aikštelėje jis buvo mano mentorius“

„Kai žaidėme kartu rinktinėje, jis man buvo kaip mentorius. Šarūnas – tikras nugalėtojas ir žaidimą su juo atsiminsiu visą gyvenimą. Dabar žiūriu į jį kaip į trenerį. Gerbiau jį, kaip žaidėją, o dabar gerbiu kaip trenerį“, – duodamas interviu Eurolygos oficialiai svetainei prisipažino Kauno „Žalgirio“ gynėjas Renaldas Seibutis.
Renaldas Seibutis
Renaldas Seibutis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pirmą sezoną žalius Kauno klubo marškinėlius vilkintis mažeikiškis neslepia, jog trenerių permainos buvo skausmingos, bet būtinos. Pasak krepšininko, Šarūnui Jasikevičiui stojus prie ekipos vairo, žalgiriečiai pradėjo labiau pasitikėti savimi ir žaisti su kur kas didesne energija.

„Šaro pozityvumas ir energija – neįtikėtina. Jis buvo puikus krepšininkas ir puikiai žino, ką reikia daryti, norint laimėti. Jis atlieka puikų darbą tiek mus motyvuodamas, tiek ruošdamas svarbioms rungtynėms. Treneris daug dėmesio kreipia į mažas smulkmenas, kurios yra labai svarbios. Mums tereikia tikėti savimi ir laikytis jo plano“, – prisipažino R.Seibutis.

Gynėjas prasitarė, jog išvykus Mantui Kalniečiui yra pasiruošęs imtis ir įžaidėjo pareigų, jei to reikalaus naujasis treneris. Su tokiomis užduotimis R.Seibutis ne vieną vasarą sėkmingai tvarkėsi atstovaudamas Lietuvos nacionalinei rinktinei. 

„Esu pasiruošęs, jeigu to reikės. Šioje pozicijoje esu jau žaidęs nacionalinėje komandoje. Kita vertus, dar turime Olivier Hanlaną, kuris gali rungtyniauti net keliose pozicijose“, – pažymėjo krepšininkas. 

Penktadienį „Žalgirio“ laukia akistata su F grupėje pirmaujančiu Maskvos srities „Chimki“ klubu. R.Seibutis negailėjo komplimentų būsimiems varžovams, tačiau tikino, jog į Maskvą kauniečiai vyksta kovoti dėl pergalės.

„Tai yra labai gera komanda, kuri pastaruoju metu demonstruoja solidų krepšinį. Puikią formą demonstruojantys rusai mūsų grupėje yra pirmi. Kaip bebūtų, stengsimės laikytis savojo žaidimo plano ir atiduoti visas jėgas. Su nekantrumu laukiu šių rungtynių“, – teigė gynėjas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius