-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 06

Robertui Javtokui sėkmingai atlikta operacija

Kauno „Žalgirio“ vidurio puolėjui Robertui Javtokui buvo atlikta čiurnos operacija. Ji praėjo sėkmingai. Kauno medicinos universiteto klinikose (KMUK) prof. Rimtauto Gudo ir doc. Gintauto Pociaus daryta operacija truko daugiau nei 2 valandas. Jos metu R.Javtokui dviejose vietose lūžęs kairės kojos laivakaulis buvo sustiprintas plokštele.
Robertas Javtokas
Robertas Javtokas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Dabar vidurio puolėjas turės dviejų mėnesių gijimo laikotarpį, po kurio patikrinus kojos būklę, bus pradėta keletą mėnesių truksianti reabilitacija.

R.Javtokas kojos skausmus pradėjo jausti po gruodžio 20-osios rungtynių su Prienų-Birštono „Vytautu“. Galiausiai praėjusią savaitę buvo atlikti išsamūs tyrimai, kurie parodė, kad operacija neišvengiama. 

„Tikėjausi, kad nieko rimto, – prieš savaitę duodamas interviu portalui 24sek.lt sakė R.Javtokas. – Buvo skausmas, bet bandžiau, bandžiau, kol tapo nebepakeliama ir nebeįmanoma žaisti. Vis tikėjau, kad suleis vaistų ir praeis. Bet peršvietė ir pasakė, kad reikės operacijos.“

Eurolygoje R.Javtokas vidutiniškai pelnydavo po 4,9 taško ir atkovodavo po 3,7 kamuolio per rungtynes. Lietuvos čempionate Robertas rinkdavo po 7,1 taško ir 4,2 atkovoto kamuolio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius