Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 01 06

Šaro pastabų sulaukęs „Žalgirio“ serbas neslėpė: „Man tai buvo emocingas mačas“

Kai likus pusvalandžiui iki rungtynių pradžios Vasilije Micičius išlindo iš Aleksandro Nikoličiaus arenos tunelio, tribūnose nuaidėjo plojimai. „Crvena zvezda“ sirgaliai šiltai sutiko Belgrado vaikį, kuris atstovavo „raudonosios žvaigždės“ jaunimo akademijai ir pagrindinei komandai. Dalis sirgalių Vasiai net skyrė dainą, o žalgirietis šypsojosi pamalonintas. Tačiau po poros valandų gerai pažįstamą areną jis paliko nebesišypsodamas: „Žalgiris“ pralaimėjo 65:77.
Vasilije Micičius
Vasilije Micičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

V.Micičiaus bičiuliai ir artimieji turėjo retą galimybę namuose pasižiūrėti jį žaidžiantį, tačiau „Žalgirio“ legionierius stebuklų neparodė.

Per 23 minutes jis nesurinko nė vieno naudingumo balo ir prametė visus šešis metimus iš žaidimo.

Reikia suprasti, kad atvažiuoji dirbti darbo, o ne pasimatyti su šeima.

„Nežinau. Bandžiau susikoncentruoti kiek tik galiu, kaip ir visada. Bet aišku, šis mačas buvo emocingas. Jie skyrė man dėmesio. Kita vertus, negaliu tuo teisintis. Turime augti, nes mūsų laukia tiek daug rungtynių ateityje“, – ar jam prieš dvikovą skirtas dėmesys nepakišo kojos, 24sek atsakė V.Micičius.

Momentais 23-ejų serbas išties atrodė kiek nesavas. Tą pastebėjo ir Šaras, negailėjęs priekaištų gynėjui tiek aikštėje, tiek arenos koridoriuose bendraujant su žiniasklaida.

„Manau, jam tai bus gera pamoka, kaip grįžti į mėgstamą komandą ir žaisti. Prisimenu, ir man būdavo sunkiausia žaisti su „Žalgiriu“. Kita vertus, paaiškinsiu, kad jam 23 metai ir jam reikia to išmokti. Reikia suprasti, kad atvažiuoji dirbti darbo, o ne pasimatyti su šeima. Su šeima jis matėsi per Naujuosius, buvo išleistas“, – sakė Šaras.

V.Micičius nelabai valdė komandos žaidimą. Trimis klaidomis jis prisidėjo prie akivaizdžiai per didelio skaičiaus – 19 prarastų kamuolių.

Tiek treneris, tiek žaidėjai skundėsi, kad kamuolys nevaikščiojo aikštėje. „Žalgirio“ gynėjams tai buvo sunkios rungtynės dėl agresyvios serbų gynybos.

V.Micičius pripažino – jam ir „Žalgiriui“ tai buvo blogas vakaras. Tik jis nenorėjo teisintis priešiška atmosfera Belgrado arenoje.

„Visada galima teisintis po rungtynių Belgrade, kad tai buvo dėl sirgalių. Tačiau aš taip nesakyčiau. Išbandėme viską, bet priėmėme blogus sprendimus lemiamomis akimirkomis ir „Crvena zvezda“ nusipelnė pergalės, – rungtynes apibendrino V.Micičius. – Tikrai ne pačios geriausios mūsų rungtynės. Nesakau, kad nebandėme kautis iki pabaigos, bet akivaizdu, kad to nepakako. Jie buvo agresyvesni ir pataikė svarbius metimus. Taip jau nutinka, tačiau turime iš to pasimokyti ateičiai.“

„Žalgirio“ penkių pergalių serija nutrūko. Iš šios nesėkmės sočiai pamokų gavo ir žalgiriečiai, ir pats V.Micičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius