Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 01

Šarūnas Jasikevičius liko be darbo – „Barcelona“ įžaidėją atleido

Ispanijos lygos vicečempionė „Barcelona“ paskelbė, kad atleido 37 metų 192 cm ūgio įžaidėją iš Lietuvos Šarūną Jasikevičių.
Šarūnas Jasikevičius dėl Eurolygos titulo nekovos
Šarūnas Jasikevičius / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kartus su lietuviu Katalonijos komandą paliks ir amerikietis C.J. Wallace'as ir graikas Loukas Mavrokefalidis, kuris į „Barcą“ atvyko tik prieš kelis mėnesius.

Šią vasarą Lietuvos rinktinei padėti nenorėjęs Š.Jasikevičius praėjusį sezoną Eurolygoje žaidė 31 rungtynėse, iš kurių trejas pradėjo starto penkete.

Lietuvis aikštėje vidutiniškai praleisdavo po 14 su puse minutės ir pelnydavo po 4,9 taško (53 proc. dvit., 34 proc. trit.), atlikdavo po 2 rezultatyvius perdavimus ir po 1,5 karto suklysdavo. Š.Jasikevičiaus naudingumas vidutiniškai siekė 4,4 balo.

Ispanijoje įžaidėjas rinko po 5,1 taško ir atlikdavo po 1,8 rez. perd.

Amerikietis C.J.Wallace'as Eurolygoje taip pat žaidė 31 mače ir vidutiniškai rinko po 4,1 tšk. ir 3,9 atk. kam. per 17 minučių.

Iš Sankt Peterburgo „Spartak“ atvykęs L.Mavrokefalidis Eurolygoje žaisti nebegalėjo, tačiau sužaidė 12 Ispanijos čempionato rungtynių, per kurias metė po 6 taškus ir atkovodavo po 3,3 kamuolio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius