Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 03 /2014 01 04

Saulius Štombergas po triuškinamo pralaimėjimo: „Šiandien mes nesugebame žaisti kaip jie“

Penktadienio vakarą Kauno „Žalgiris“ nesėkmingai pradėjo Eurolygos „Top 16“ etapą. Kauniečius jų tvirtovėje Miuncheno „Bayern“ sutriuškino 84:66 (15:10, 33:26, 24:12, 12:18). Treneris Saulius Štombergas po mačo teigė, kad „Žalgiris“ šį kartą neturėjo kaip sustabdyti varžovo.
Saulius Štombergas
Saulius Štombergas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Noriu pasakyti, kad priešininkai šiandien atrodė labai gerai. Kaip ir minėjau, susitikome su nepaprasta komanda, ką šiandien ji ir parodė. „Bayern“ žaidimo braižas buvo matyti nuo pat pradžių. Jie neleido mums daryti to, ką norėjome. Neleido priimti kamuolių.

Miuncheno komanda užspaudė mus. Ir tai išmušė mus iš vėžių. Vokiečiai turi gerą sudėtį ir tuo naudojosi. Varžovai spaudė mūsų įžaidėją J.Dentmoną, ir neleido jam žaisti. Be to, jis juk negali ištempti visų rungtynių. Išėję kiti žaidėjai taip pat nepatempė komandos.

Prastas buvo ir mūsų pataikymo procentas. Metėme tokius metimus, kurių neturėjome mesti. Tris kėlinius tikrai pralaimėjome, tačiau ketvirtajame kažkiek parodėme savo žaidimą, nors, aišku, ne tokį, koks turi būti.

Varžovai tiek puolė, tiek gynėsi gerai ir jų pataikymas, kaip patys matėte, buvo tiesiog įspūdingas“, – po rungtynių kalbėjo S.Štombergas.

– Ar daugiau nei savaitės pertrauka neišmušė komandos iš vėžių? – paklausė žurnalistai S.Štombergo.

– Nemanau, kad išmušė. Gerą savaitę dirbome ir žinojome, kas mūsų laukia. Tačiau, deja, šiandien mes negalime žaisti taip, kaip jie žaidžia. Šiandien neradome būtų jiems pasipriešinti.

Junkitės prie "Facebook" grupės TIESIOGINĖ TRANSLIACIJA. Taip par galite sekti prisijungę prie paskyros"Twitter".

„Aš džiaugiuosi, kad laimėjome Lietuvoje – krepšinio šalyje. Šiandien buvome labai motyvuoti ir susikoncentravę. Manau, kad laimėti mums padėjo komandinė gynyba. Džiugu, kad pavyko sustabdyti J.Dentmoną.

Aišku, šiandien įspūdingai pataikėme iš trijų taškų zonos. Tai – svarbu pergalei. Tikiuosi, tai ne paskutinė „Bayern“ pergalė,“ – po mačo kalbėjo Miuncheno ekipos strategas Svetislavas Pešičius.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius