Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 04 23

Serbai į Eurolygą gali grįžti su trenksmu: į vietą taikosi ir „Partizan“

Šiais metais nė vieno klubo Eurolygoje neturėjusi Serbija ateinantį sezoną gali turėti net dvi komandas. Adrijos lygą laimėjusi Belgrado „Crvena zvezda“ jau turi kelialapį kišenėje, tuo tarpu į dar vieną poziciją kėsinasi ir amžinas jų konkurentas Belgrado „Partizan“.
Europos taurė: „Rytas“ - „Partizan“
„Partizan“ krepšininkai / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Sportando“ praneša, kad Serbijos klubas kartu su Stambulo „Daruššafaka“ aktyviausiai taikosi į aštuonioliktą „laukinės kortos“ poziciją.

Teigiama, kad „Partizan“ vadovai yra gana stipriai paruošę klubą finansiškai, ketina sustiprinti sudėtį ir pasikviesti ne vieną puikiai Europoje žinomą krepšininką.

Vilčių sugrįžti į elitinį žemyno turnyrą nepraranda ir Stambulo „Daruššafaka“. Turkai šiemet buvo absoliutūs autsaideriai, bet turi gana solidų finansinį užnugarį.

Kitą sezoną Eurolygoje tikrai žais 11 ilgalaikes sutartis turinčių klubų, tarp kurių ir Kauno „Žalgiris“, dviejų sezonų licencijas turintys Miuncheno „Bayern“ ir Vilerbano ASVEL, Europos taurėje triumfavęs „Valencia“ klubas bei Adrijos lygą laimėjusi „Crvena zvezda“.

Į tris likusios bilietus pretenduoja geriausia po Maskvos CSKA Jungtinės lygos komanda, Vokietijos čempionai ir „laukinės kortos“ savininkai.

Šansas serbams ir turkams gauti papildomą vietą Eurolygoje atsirado po to, kai Europos taurės turnyrą laimėjo Valensijos komanda. Eurolyga jau anksčiau yra paskelbusi, kad šiai šaliai atstovaus ne daugiau nei keturios komandos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius