Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 04 24

Sezoną baigęs Rickas Pitino pasakojo linksmą tualeto sėdynės istoriją

Sezono viduryje iš Jungtinių Valstijų į Atėnų „Panathinaikos“ atvykęs Rickas Pitino įnešė naujų spalvų Eurolygoje. Žodžių kišenėje neieškojęs treneris nepasikeitė ir po pralaimėtos ketvirtfinalio serijos – pasakojo šmaikščią istoriją apie tualeto sėdynę.
Rickas Pitino
Rickas Pitino / nuotr. „Getty Images“/euroleague.net

Atėnų klubo Eurolygos sezonas baigėsi antradienį, kai PAO namuose 63:78 krito prieš Madrido „Real“ ir pralaimėjo seriją 0-3.

Su R.Pitino Graikijos čempionai iškovojo 10 pergalių ir patyrė 6 pralaimėjimus.

„Kai perėmiau vairą, šansai patekti į atkrintamąsias buvo menki, – konstatavo R.Pitino. – Patekimas į ketvirtfinalį buvo didelis įvykis. Man patiko čia dirbti. Vaikinai yra tokie, kuriuos treniruoti yra malonu. Mes turėjome nuostabų, labai aistringą savininką, puikų generalinį vadybininką. Man viskas čia patiko.“

Tada treneris prajuokino spaudos konferencijoje susirinkusius žurnalistus linksma istorija.

VIDEO: Panathinaikos OPAP Athens - Real Madrid Highlights | Turkish Airlines EuroLeague PO Game 3

„Aš turiu savo persirengimo kambarį, kuriame yra ir dušas. Visą sezoną bandžiau prisiprašyti, kad būtų išvalytos grindys. Juokingoji dalis... Gal neturėčiau to sakyti. Ten yra tualeto sėdynė, kuri, jei atsisėsčiau, sulūžtų per pusę. Todėl negalėjau naudotis tualetu. Turėjau viską laikyti iki tol, kol grįždavau namo.

Po to, kai patekome į atkrintamąsias, grindys buvo išvalytos, tualeto sėdynė sutvarkyta. Tad man reikėjo patekti į ketvirtfinalį, kad gaučiau naują tualeto sėdynę. Labai tai vertinu.

Galbūt pavogsiu tą sėdynę ir parsivešiu namo. Pasidėčiau šalia visų savo trofėjų“, – juokėsi R.Pitino.

Negalėjau naudotis tualetu. Turėjau viską laikyti iki tol, kol grįždavau namo

Amerikietis gyrė ištikimus „Panathinaikos“ sirgalius, kurie palaikė komandą trečiose serijos rungtynėse net ir tuo momentu, kai buvo aišku, jog sezonas – baigtas.

„Galiu palikti Graikiją ir pasakyti, kad man buvo didžiulė garbė treniruoti komandą su tokiais sirgaliais. Jie buvo geriausi, kokius tik esu matęs. Nesu matęs geresnių aistruolių per tuos 42-43 treniravimo metus“, – gražių žodžių negailėjo treneris.

Dabar R.Pitino ir komandos dar laukia Graikijos čempionato atomazga. Abejojama, ar strategas galėtų likti Atėnų klube dar vienam sezonui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius