-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 03 26

Saulius Štombergas prieš rungtynes su „Galatasaray“: privalome laimėti

Kauno „Žalgirio“ treneris Saulius Štombergas prieš Eurolygos rungtynes su Stambulo „Galatasaray“ prognozuoja, kad varžovai bus ypač kovingi bei susikaupę, bet ir žalgiriečiams baigiantis sezonui būtinas pergalės skonis.
Treniruotėje
Treniruotėje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Nors ketvirtadienį Kauno „Žagirio“ arenoje vyksiančios rungtynės su Stambulo klubu kauniečiams Eurolygoje nieko nelemia, o varžovams bus labai svarbios, S.Štombergas tikina, kad „Žalgiriui“ privalu laimėti dėl kitų priežasčių.

„Mes privalome laimėti, nes mums reikia pergalių. Norime, kad komanda pajaustų pasitikėjimą. Liko kelios rungtynės LKL, Eurolygoje, todėl turime parodyti, ką galime ir sugebame. Džiugu, kad jau treniruojasi Paulius Jankūnas. Blogesnės naujienos – Vytenis Čižauskas bus operuojamas ir mėnesį negalės žaisti“, – trečiadienį per treniruotę prieš rungtynes kalbėjo treneris.

Norime, kad komanda pajaustų pasitikėjimą. Liko kelios rungtynės LKL, Eurolygoje, todėl turime parodyti, ką galime ir sugebame.

S.Štombergas pabrėžė, kad varžovus galima vadinti Eurolygos grandais, kurie pastaruoju metu žaidžia gerai.

„Pastarąsias rungtynes namuose jie vietiniame čempionate pralošė, todėl bus supykę, atvažiuos čia susikaupę ir kovos iš paskutiniųjų. Norint patekti tarp keturių grupės komandų, jiems labai svarbu laimėti“, – kalbėjo treneris.

Gynėjas Tomas Dimša sakė, kad žaidėjų nuotaikos prieš rungtynes yra geros. „Savaitgalį laukia Federacijos taurė. Jei laimėsime ketvirtadienį, nuotaika dar labiau pakils. Kovosime. Varžovai turi daug gerų žaidėjų, vienas pagrindinių yra Carlosas Arroyo, kurį reikia sustabdyti. O prie jų dar prisijungia Manucharas Markoishvilis, kuris pirmose rungtynėse nežaidė. Tikrai bus, ką veikti“, – mano T.Dimša.

Pirmojo rato rungtynėse išvykoje žalgiriečiai pralaimėjo Turkijos klubui 83:90

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius