Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 22

Slovėnui Erazemui Lorbekui bus atliekama operacija ir jis praleis Europos krepšinio čempionatą

Slovėnijos krepšinio rinktinės treneriui Božidarui Maljkovičiui – naujas galvos skausmas. Penktadienį 29 metų 208 cm ūgio vidurio puolėjui Erazemui Lorbekui bus atliekama kelio operacija, po kurios slovėnas nerungtyniaus du mėnesius – tai reiškia, kad praleis ir Europos čempionatą.
Erazemas Lorbekas (dešinėje)
Erazemas Lorbekas (dešinėje) / BFL/Tomo Lukšio nuotr.

„Barcelona“ klube šiemet rungtyniavęs aukštaūgis žadėjo atstovauti rinktinei ir labai džiaugėsi, kad Europos krepšinio čempionatas vyks jo gimtinėje.

„Slovėnijai labai svarbu, kad žaidėjai tinkamai pasirengtų varžyboms ir visi būtų sveiki. Manau, kad galime turėti tikrai gerą komandą. Žaisti namuose bus labai puiku ir sirgaliai iš mūsų tikėsis daug. Manau, kad galime iškovoti medalį – tai būtų tikrai nuostabu“, – sausio mėnesį interviu „FIBA Europe“ interneto svetainei sakė E.Lorbekas.

Vis dėlto aukštaūgis namuose vyksiančiame Europos čempionate nerungtyniaus. E.Lorbekas jau yra žaidęs keturiuose Europos čempionatuose, o 2011 m. Lietuvoje vykusiame turnyre Slovėnijos rinktinėje buvo antras pagal rezultatyvumą – vid. po 11,1 tšk. per 11 rungtynių ir 5 atk. kam.

Eurolygos varžybose „Barcelona“ klubo gretose šį sezoną E.Lorbekas žaidė 30 mačų, iš kurių 26 pradėjo starto penkete. Vidutiniškai 21 min. žaidęs aukštaūgis pelnydavo po 8,9 taško, atkovodavo po 3,4 kamuolio ir atlikdavo po 1 rezultatyvų perdavimą.

Europos čempionate Slovėnija varžysis C grupėje su Lenkijos, Ispanijos, Kroatijos, Čekijos ir Gruzijos rinktinėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius