-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 12 14

Su „Barcelona“ ekipa Vilniaus „Lietuvos rytas“ kausis stipriausios sudėties

Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos vyriausiasis treneris Aleksandras Trifunovičius šiame sezone retai turėjo galimybę rungtynėse remtis visais auklėtiniais. Ketvirtadienį vyksiančios itin svarbios vilniečiams Eurolygos C grupės varžybos su turnyro čempione „Barcelona“ bus vienos iš tokių.
Treniruotės akimirka
Jonas Valančiūnas jau išsigydė čiurnos traumą. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Per pastarąsias VTB Vieningosios lygos rungtynes sekmadienį, kurias „Lietuvos rytas“ svečiuose 82:69 laimėjo prieš Dniepropetrovsko „Dnipro“ klubą, nežaidė Jonas Valančiūnas ir Artūras Jomantas, tačiau tikimasi, kad abu krepšininkai ketvirtadienį galės padėti komandai grumtis su „Barcelona“.

„J.Valančiūno čiurnai jau viskas gerai. Į Ukrainą jo nesivežėme tik todėl, kad norėjome pasaugoti. A.Jomantui petį dar skauda, bet tikimės, kad ketvirtadienį jis bus pasirengęs žaisti“, – antradienį 15min.lt sakė „Lietuvos ryto“ klubo direktorius Martynas Purlys.

Per rungtynes su „Barcelona“ Eurolygoje turėtų debiutuoti ir Jerry Johnsonas. Achilo sausgyslės traumą sezono pradžioje patyręs „Lietuvos ryto“ įžaidėjas jau rungtyniavo per minėtą mačą su „Dnipro“.

Priešinga situacija susiklostė „Barcelona“ komandos stovykloje. Prie traumuotų Juano Carloso Navarro, Pete'o Mickealo, Gianluca Basile bei Erazemo Lorbeko savaitgalį vykusiose Ispanijos krepšinio čempionato rungtynėse prisidėjo ir Jaka Lakovičius. Pranešama, kad jo ir E.Lorbeko galimybės žaisti su „Lietuvos rytu“ yra abejotinos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius