Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 25

TEO tęsia prasčiausią pasirodymą Eurolygoje (komentarai)

Vilniaus TEO ekipoje įvyko permainų, tačiau žaidimas kol kas nesikeičia. Trečiadienio vakarą TEO krepšininkės Eurolygos rungtynėse namie 67:80 nusileido italų Taranto „Cras Basket“ komandai ir liko tūnoti A grupės turnyro lentelės dugne.
Rungtynių akimirka
M.Bjelica TEO ekipai pelnė 10 taškų ir atkovojo 8 kamuolius. / Alfredo Pliadžio nuotr.
Temos: 2 Moteris Eurolyga

Praėjusią savaitę iš vyriausiojo komandos trenerio posto buvo atstatydintas Rūtenis Paulauskas. Jo vietą užėmė Mantas Šernius, o asistente tapo Jurgita Štreimikytė-Virbickienė. Vilniečių gretas taip pat papildė iš motinystės atostogų grįžusi Vita Kuktienė.

Tačiau net ir tai sostinės komandai nepadėjo nutraukti penkių iš eilės nesėkmių serijos Eurolygoje. Pirmas 6 minutes kova vyko taškas į tašką, kai po Milkos Bjelicos metimo rezultatas buvo lygus – 9:9. Tačiau tuomet viešnios surengė spurtą 24:3 ir pasiuntė šeimininkes į nokdauną – 33:12.

Vis  dėlto TEO ekipos žaidėjos trečiajame kėlinyje sugebėjo atkurti intrigą ir priartėti iki 8 taškų – 33:41. Tačiau per likusį ketvirčio laiką italės pelnė 20 taškų, o TEO merginos sugebėjo atsakyti tik  11 taškų – 61:44.

Lemiamame kėlinyje vilnietėms labiau priartėti nepavyko ir teko pripažinti Taranto klubo pranašumą.

TEO: Renee Montgomery 29 (3/10 tritaškių), Milka Bjelica 10 (8 atk. kam.), Quanitra Hollingsworth 8 (8 atk. kam.).

„Cras Basket“: Rebekkah Brunson 20, Jami Montagnino 18, Kathy Wambe 10, Godin 8 (13 atk. kam.), Valentina Siccardi 8.

TEO po penkių turų lieka vienintelė grupės komanda, dar nepatyrusi pergalės skonio. „Cras Basket“ krepšininkės sąskaitoje turi 3 pergales ir du pralaimėjimus. Kitas rungtynes Eurolygoje TEO žais namuose su Jakaterinburgo UMMC krepšininkėmis. Joms pirmojo rato rungtynėse išvykoje pralaimėjo 56:85.

Komentarai po rungtynių

Mantas Šernius, Vilniaus TEO ekipos vyr. treneris:

„Pirmoje rungtynių pusėje turėjome daug bėdų stabdydami varžovių greitą puolimą, padarėme daug klaidų, todėl taip ir atsilikome. Antroje susitikimo dalyje atsirado energijos, viskas ėjosi pagal planą, tačiau dėl trumpo atsarginių žaidėjų suoliuko pralaimėjome. Nuovargis ir lėmė rungtynių pabaigą. Per ilgąją rungtynių pertrauką sudrausminau merginas, nes padarė daug neapgalvotų dalykų. Jos susikaupė, nes žinojo, jeigu to nevykdys, bus daug blogiau. Milda Sauliūtė yra patyrusi žaidėja, jeigu jai kartais nepavyksta pelnyti taškų dėl riboto puolimo arsenalo, ji visą darbą atlieka gynyboje. Ji per rungtynes neleidžia varžovėms įmesti 10–12 taškų. Kristiną Alminaitę matysime tik LMKL lygoje, nes kol kas jai reikia daug dirbti.“

Roberto Ricchini, Taranto „Cras Basket“ ekipos vyr. treneris:

„Gerai pradėjome rungtynes, todėl laimėjome. Vilniaus klubas dar neparodė savo tikrojo žaidimo, nes ką tik pakeitė trenerį. Mums nepavyko susitvarkyti tik su Renee Montgomery. Dabar žaisime trejas rungtynes namuose, todėl tikimės užimti aukštą vietą grupėje.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius