-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 12

Kazanėje dirbęs „Žalgirio“ treneris G.Krapikas: „Puolimas šiandien buvo prastas“

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai jau šio penktadienio vakarą galėjo įvykdyti vieną iš šio sezono užduočių – prasimušti į Eurolygos „Top 16“ etapą. Tačiau tai buvo nelengva užduotis ir kauniečiai su ja nesusitvarkė. Šiandien „Žalgirio“ žaidėjai Eurolygos A grupėje žaidė išvykoje su Kazanės „Uniks“ klubu, jam pralaimėjo 60:73 (19:20, 17:14, 8:19, 16:20) ir atidavė kelialapį į „Top 16“ etapą Tatarstano ekipai. Tad „Žalgiris“ sukomplikavo savo padėtį kovoje dėl teisės žaisti kitame Eurolygos etape – norint tęsti varžybas prestižiniame turnyre, kauniečiams kitą savaitę reikės žūtbūt įveikti italų Sarsario „Dinamo“.
Gintaras Krapikas
Gintaras Krapikas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kazanėje treneris Gintaras Krapikas nesijautė svečiuose – krepšinio specialistas trejus metus treniravo Tatarstano klubo ekipą, tad „Uniks“ pergalė lietuviui buvo su tam tikru prieskoniu.

„Buvo malonu grįžti ten, kur praleidau trejus savo karjeros metus. Šios dienos rungtynės mums buvo labai svarbios. Ir varžovams jos buvo svarbios. Pirmoje mačo dalyje kovėmės gerai, tačiau antroje – neradome kelių prie „Uniks“ krepšio. Mūsų puolimas neveikė kokybiškai. Nei Jamesas Andersonas, nei kiti nesugebėjo rinkti taškų. Yra labai sunku laimėti, kai įmeti mažiau nei 70 taškų“, – kalbėjo spaudos konferencijoje G.Krapikas.

Tuo tarpu Kazanės „Uniks“ treneris Jevgenijus Pašutinas džiaugėsi pergale, kuri tapo bilietu į kitą Eurolygos etapą. „Mano komanda buvo kaip vienas kumštis, todėl patekome į „Top 16“ etapą. Mūsų tikslas šiose rungtynėse buvo neutralizuoti „Žalgirio“ lyderius. Gerai gynėmės nuo mačo pradžios, tačiau iš pradžių nepajutome ritmo. Po to pagavome jį. Buvo momentas, kai „Žalgiris“ vos ne penkis kartus atkovodamas kamuolį atakavo mūsų krepšį – paprašiau būti atidesniems ir žaidėjai suprato mano norus. Svarbu, puolime žaidėme protingai ir nerengėme labai greitų atakų“, – kalbėjo J.Pašutinas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius