-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 13

Turkai pagyrė „Žalgirį“, bet mėgavosi ilgai laukta pergale

Kauno „Žalgiris“ Stambule sutiko 7 pralaimėjimus iš eilės patyrusį „Galatasaray“ klubą, tačiau turkai spėjo persigrupuoti iki dvikovos su Lietuvos čempionais. Žalgiriečius labiausiai baudos aikštelėje skriaudęs vidurio puolėjas Tiboras Pleissas net neprisiminė, kada iškovojo pastarąją pergalę, tačiau visas tas nesėkmes nubraukė pergalė prieš žalgiriečius 87:79.
Erginas Atamanas
Erginas Atamanas / „Scanpix“ nuotr.
Eurolyga | „Galatasaray“ – „Žalgiris“ 87:79 | Stambulas

Beje, pastarąjį kartą Eurolygoje turkai buvo laimėję beveik prieš mėnesį – gruodžio 16-ąją.

„Žaidėme labai kietai ir labai gerai gynėmės. Mūsų žaidimas buvo geresnis. Tai buvo svarbi pergalė. Kadangi tai pirmoji pergalė po ilgo laiko, dabar esame laimingi“, – sakė 19 taškų, 7 atkovotus kamuolius ir 21 naudingumo balą surinkęs T.Pleissas.

Jam, beje, geriausiai talkino vos trečiąjį mačą Eurolygoje žaidęs „Galatasaray“ naujokas Bruno Fitipaldo, pelnęs 21 tašką ir atlikęs 6 rezultatyvius perdavimus.

Tuo tarpu „Galatasaray“ treneris Erginas Atamanas patenkintas žvelgė į švieslentę. Penktoji pergalė per 17 rungtynių leido turkams pakilti iš Eurolygos turnyro lentelės dugno į priešpaskutinę 15-ąją vietą. „Žalgiris“ su šešiais laimėjimais dar žengia šiek tiek aukščiau.

„Mes sėkmingai kontroliavome rungtynes. Po pertraukos kartais žaidėme net puikiai. „Žalgiris“ yra gera komanda. Jie niekada nepasiduoda, todėl grįžo. Bet Pleisso ir Fitipaldo žaidimas buvo sėkmingas.

Anksčiau pralaimėdavome paskutinėmis minutėmis, bet šįkart pabaigoje išvengėme klaidų. Tai mums svarbi pergalė. Kiekvienose rungtynėse esame ir būsime kovingi“, – po ilgai lauktos pergalės nušvito E.Atamano akys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius