-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 16

Turkijos klubo treneris N.Spahija: „Žalgiris“ metė 28 baudomis daugiau nei mes... Pasirodo, aš nesuprantu krepšinio

Kauno „Žalgiris“ per pergalingai pasibaigusį trilerį metė 39 baudų metimus, tuo tarpu Stambulo „Fenerbahce Ulker“ – tik 11-a. Turkijos ekipos strategas Nevenas Spahija neslėpė per du dešimtmečius trunkančią karjerą dar nematęs tokio dalyko.
Nevenas Spahija
Nevenas Spahija / Aliaus Koroliovo/15min.lt nuotr.

Rungtynių aprašymą ir statistiką rasite ČIA.

„Nors daugiau nei 20 metų esu krepšinyje, dabar supratau, kad aš nesuprantu šio žaidimo. Dėl to aš vėl grįšiu namo ir mokysiuosi, bandysiu viską suprasti“, – po rungtynių kalbėjo „Fenerbahce Ulker“ treneris.

Paklaustas, kodėl suvokė nesuprantąs krepšinio, N.Spahija tvirtino per karjerą dar nematęs rungtynių, kurias vienu tašku laimėjusi komanda už varžovus būtų metusi net 28 baudų metimais daugiau.

„Ar aš turiu priekaištų teisėjams? Tikrai ne. Šie trys teisėjai yra patys geriausi pasaulyje“, – rimtu veidu kalbėjo kroatas.

„Žalgirio“ strategas Ilias Zouras, paprašytas įvertinti N.Spahijos žodžius, tikino nei apie kolegų teiginius, nei apie teisėjų darbą nekalbėsiantis.

„Aš tikiu, kad mes esame gerai besiginanti komanda. Mes šiandien spaudėme varžovus. Be to, taikėme dvigubą gynybą prieš Šarūną Jasikevičių. Tai puikiai suveikė, – teigė I.Zouras. – Tai buvo pergalė prieš vieną geriausių šio sezono Eurolygos komandų. Šiandien gynyba dar kartą leido mums laimėti. Rungtynių pabaigoje viską lėmė smulkmenos. Mes buvome stipresni ir manau, kad mes nusipelnėme pergalės.“

„Jie nežaidė savo geriausio krepšinio. Ypač esu nepatenkintas Darjušo Lavrinovičiaus pasirodymu, kuris nežaidė daug laiko, bet spėjo surinkti 5 pražangas. Viena iš jų buvo techninė, o tai tokio lygio krepšininkui yra neatleistina“, – ne pačias geriausias per karjerą rungtynes sužaidusiems „Fenerbahce Ulker“ lietuviams priekaištų negailėjo N.Spahija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius