-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 11 09

Turkijos legenda kirto „Fenerbahče“ žaidėjams: „Yra tik vieni šventi marškinėliai“

Legendinis Turkijos krepšininkas Hedo Turkoglu, kuris šiuo metu užima krepšinio federacijos prezidento postą, pasipiktino Stambulo „Fenerbahče“ žaidėjų sprendimu nežaisti nacionalinėje rinktinėje.
Hidayetas Turkoglu atsisveikino su Turkijos rinktine.
Hidayetas Turkoglu atsisveikino su Turkijos rinktine. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Eurolygos čempionės Stambulo „Fenerbahče“ ekipos Turkijos krepšininkai pareiškė, kad nepadės nacionalinei rinktinei pasaulio čempionato atrankos rungtynėse.

Stambulo klubui atstovaujantys Turkijos krepšininkai Melihas Mahmutoglu, Sinanas Guleras, Baris Hersekas, Ali Muhammedas, Egehanas Arna išplatino bendrą pranešimą.

„Kaip visi žinote, FIBA atrankos rungtynių tvarkaraščio pasikeitimai mus stumia į labai nepatogią padėtį. Mums visada buvo garbė vilkėti nacionalinės rinktinės marškinėlius, tačiau mes turime įsipareigojimus ir savo komandai“, – rašoma pranešime.

Šiuo pareiškimu pasipiktino H.Turkoglu: „Tai nedėkinga. Šie žaidėjai paskelbė tai su mumis nepasitarę. Tai skaudina mane kaip prezidentą. Komandos treneriai kandidatų sąrašus paskelbs tik kitą savaitę. Jie šią informaciją paviešino per anksti, kai mes dar nebuvome nusprendę, ką kviesime, ir tai liūdina. Yra tik vieni šventi marškinėliai ir tai nacionalinės rinktinės apranga. Tikiuosi, kad kai bus paskelbtas kandidatų sąrašas, šie draugai padarys tai, ką reikia.“

Stambulo „Fenerbahče“ klubo atstovas Ozanas Balabanas pabrėžė, kad FIBA tikslas yra sužlugdyti Eurolygą.

„Nacionalinės rinktinės iš viso pakvietė 11 mūsų žaidėjų. Ką mums daryti? Rungtynės tą pačią dieną kaip ir Eurolygos. FIBA nekviečia NBA žaidėjų, bet mes liekame neapsaugoti. Jų tikslas yra žlugdyti Eurolygą kaip konkurentę“, – piktinosi Stambulo klubo valdybos narys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius