Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 10

„Unicaja“ treneris Renesesas: „Žalgiris“ žaidžia kitaip nei visi“

Viena iš G grupės favoričių laikyta Malagos „Unicaja“ nebeturi kur trauktis – dviem pralaimėjimais iš eilės Eurolygos „Top-16“ etapą pradėjusi ispanų ekipa trečiadienį namuose žūtbūt sieks pirmos pergalės. Nors „Unicaja“ varžovai bus taip pat laimėjimo džiaugsmo dar nepatyrę bei vidinių permainų krečiami Kauno „Žalgirio“ krepšininkai, ispanus treniruojantis Aito Garcia Renesesas mano, kad laukia labai sunki kova.
A.G.Renesesas prisibijo „Lietuvos ryto“
A.G.Renesesui labiausiai nerimą kelia neįprastos „Žalgirio“ gynybos schemos. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Šios rungtynės yra labai svarbios, nes jei pralaimėsime trečią kartą, galėsime pasakyti „sudie“ kitam etapui“, – oficialiai Eurolygos svetainei internete apie mačo reikšmę sakė „Unicaja“ treneris.

A.G.Reneseso nuomone, sunkiausia jo komandai bus prisitaikyti prie „Žalgirio“ žaidimo, kuris yra kitoks nei visų komandų.

„Žalgirio“ komanda skiriasi nuo kitų. Jie turi daug aukštų žmonių, taip pat Lietuvos krepšiniui būdingų gerai pataikančių žaidėjų. Be to, „Žalgiris“ labai neįprastai ginasi ir tai dažnai leidžia jiems perimti mačo iniciatyvą, nes varžovai tiesiog nėra įpratę taip žaisti“, – aiškino „Unicaja“ strategas.

„Bus tikrai sunku, nes mes turėjome labai mažai laiko išmokti žaisti su „Žalgiriu, – guodėsi A.G.Renesesas. – Tuo tarpu varžovai su tokiomis komandomis kaip mes žaisti mokosi kone kiekvieną savaitę.“

Komandos treneriui antrino „Unicaja“ puolėjas čekas Jiri Welschas. Jis pabrėžė, jog „Žalgiris“ taip pat neturi kur trauktis.

„Rungtynės bus labai sunkios. „Žalgirio“ situacija taip pat yra labai sunki, o tai varžovų komandą daro tik pavojingesnę. Jie turi labai talentingą komandą su tokiais patyrusiais žaidėjais kaip Marcusas Brownas, – pagarbiai kalbėjo čekas. – Tačiau mes esame ramūs. Po nesėkmingų paskutinių rungtynių Eurolygoje (50:70 namuose pralaimėjo Tomo Pačėso treniruojamiems Gdynės „Prokom“ krepšininkams), žaidėme nepalyginamai geresnes rungtynes Ispanijos čempionate (rezultatu 97:72 sutriuškinta „Lagun Aro“ ekipa). Tikiuosi, pratęsime savo pergales. Turime žaisti protingai ir aikštelėje atiduoti visas jėgas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius