Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

2018 10 25

„urBONUSas“: Željko – apie patarimą Šarui, „Žalgirio“ išskirtinumą ir neįprastą režimą

Du krepšinio genijai praėjusią savaitę pirmą kartą šį sezoną susitiko „Žalgirio“ arenoje. Krepšinio specialistams Kauno „Žalgirio“ ir Stambulo „Fenerbahče“ kova priminė šachmatų partiją. 24sek pavyko pakalbinti vieną iš jos didmeistrių – Željko Obradovičių. Krepšinio podkastas „urBONUSas“ pateikia jums pokalbį su tituluočiausiu Eurolygos treneriu.
Željko Obradovičius
Željko Obradovičius / 15min nuotr.

„Kaip taip gali būti, kad aš dar netreniravau tavęs?“ – dar 2005-aisiais Šarūnui Jasikevičiui užduotą linksmą klausimą prisiminė Željko Obradovičius.

Po dvejų metų Šaras tapo jo auklėtiniu, o dar po kelerių – puikiu bičiuliu.

„Esu labai laimingas jausdamas, kaip Lietuvoje jį čia mėgsta. Labai svarbu būti ten, kur tave gerbia“, – pabrėžė devyniskart Eurolygos čempionas, jau šeštąjį sezoną treniruojantis „Fenerbahče“ klubą.

VIDEO: „urBONUSas“: Željko – apie patarimą Šarui, „Žalgirio“ pasikeitimus ir neįprastą režimą

„urBONUSe“ Ž.Obradovičius pasakos apie: laimėjimus, kurie jam svarbūs ne mažiau nei Eurolygos trofėjus; labai nekasdienišką savo gyvenimo režimą; išskirtinį Šarūno Jasikevičiaus įgūdį; Šaro situaciją „Žalgiryje“; Š.Jasikevičiaus galimybes dirbti NBA; Šaro charakterį; „Žalgirio“ išskirtinumą ir kodėl jam gera lankytis Kaune.

Podkasto „urBONUSas“ ieškokite portale 15min ir 24sek, platformose „Podbean“, „SoundCloud“, „Spotify“.

Klausykite „urBONUSo“ kiekvieną savaitę. Šiame krepšinio podkaste girdėsite išsamius žurnalisto Donato Urbono pokalbius su savo sričių profesionalais, artimiau susipažinsite su spalvingomis krepšinio asmenybėmis ir jų darbo užkulisiais, klausysite diskusijas apie aktualiausius įvykius krepšinio pasaulyje.

Podkastai Lietuvoje yra dar neišplėtotas medijų žanras, tačiau pasaulyje jie yra labai populiarūs – vien JAV jų mažiausiai kartą per mėnesį klausosi 67 milijonai žmonių.

15min šiemet žada ir daugiau audionaujienų. Šiuo metu kuriama nauja audioplatforma, kurią finansuoja „Google“ valdomas „Digital News Initiative“ fondas. Mobiliojoje programėlėje ir portale 15min vartotojai galės klausytis profesionaliai įgarsintų straipsnių, podkastų, diskusijų ir kitokio turinio. Mobilioji programėlė startuos 2018 m. gruodį.

Portale 15min jau galite klausyti ir podkasto apie futbolą – „Skrieja kamuolys“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius