-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 07

Vilniaus „Lietuvos ryto“ žaidėjai negaili kritikos savo komandai (nuotraukos)

Ketvirtadienio Eurolygos rungtynių su Šolė „Basket“ ekipa Vilniaus „Lietuvos rytas“ pralaimėti nebegali. Su šešiais pralaimėjimas ir vos viena pergale sostinės krepšininkai užima priešpaskutinę vietą C grupėje. Žaidėjai neslepia nusivylimo, kad atsidūrė tokioje beviltiškoje situacijoje, tačiau pergalės sieks bet kokia kaina.
„Lietuvos ryto“ treniruotėje dalyvavo ir „Perlo“ žaidėjai
Treniruotė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Tai paskutinis mūsų šansas. Žinoma, jei laimėsime, tokių paskutinių šansų vėl bus. Ruošiamės iš visų jėgų. Laiko neatsuksime, todėl neieškome jokių pasiteisinimų, kodėl atsidūrėme tokioje padėtyje. Dabar mums jau niekas nepadės, tik mes patys“, – kalbėjo Martynas Gecevičius.

Praėjusio sezono sostinės komandos lyderis tikisi, kad ketvirtadienį pasikartos vienintelės pergalės prieš „Cibona“ klubą scenarijus. M.Gecevičiaus nuomone, priešininkai žaidžia labai agresyviai ir svarbiausia sustabdyti jų greitą puolimą. „Jie fiziškai stiprūs, todėl privalome atsitverti ir neleisti bėgti į puolimą. Mums reikia tik pergalės ir bet kokia kaina jos sieksime“, – teigė M.Gecevičius.

S.Babrauskas kitų komandų rūpesčiais nesidomi

Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos kapitonas Steponas Babrauskas atvirai kritikavo savo komandos pasirodymą šį sezoną. Jo nuomone, dabar reikia galvoti ne apie „Top-16“ varžybas, o tik apie artimiausias rungtynes.

„Turime nedaryti tų pačių klaidų kaip Prancūzijoje. Ši komanda įveikiama, nors šį sezoną visos komandos buvo įveikiamos. O mes nieko neįveikėme... Gal vieną dieną tai baigsis. Su Utenos krepšininkais žaidėme „nuostabiai“, laimėjome trijų taškų skirtumu. Tas mačas atspindi situaciją, kuri yra mūsų komandoje“, – pasakojo S.Babrauskas.

Krepšininkas teigė, kad mažai domisi, ką rašo spauda. Anot jo, sostinės ekipos problemos jiems turi rūpėti kur kas labiau nei „Cibona“ klubo vidiniai rūpesčiai. „Tikėjimas niekur neišgaravo. Tiesiog privalome išlipti iš duobės, nes įkritome išties giliai“, – sakė S.Babrauskas. 

B.Newley apie Šaro įtaką

„Vilniaus „Lietuvos ryto“ sirgaliai ketvirtadienį mums bus labai svarbūs. Kiekvieną mačo sekundę. Jei mes laimėsime, o aš tikiu, kad laimėsime, vis dar turėsime šansų patekti į „Top-16“. Tai yra didžiulis iššūkis, bet jei ką ir išmokau per pirmą savo sezoną Eurolygoje, – pasinaudoti galimybe. Nėra jokių priežasčių nuleisti rankas“, – sakė Bradas Newley.

Legionierius neslėpė susižavėjimo krepšinio žvaigžde Šarūnu Jasikevičiumi ir sakė, kad jo pamokos yra neįkainojamos. „Jis kalba visur ir visada. Jis nuolat mums pataria, kaip elgtis vienoje ar kitoje situacijoje. Su jo atėjimu pasikeitė ir pati komanda. Bandome prisitaikyti prie jo ir Šaro vaidmuo ketvirtadienį bus labai svarbus“, – pasakojo B.Newley.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius