Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 03 /21:44

Willo Cherry‘io pažadintas „Žalgiris“ aistruoliams padovanojo pergalę

Willo Cherry‘io ir Pauliaus Jankūno vedamas Kauno „Žalgiris“ paskutinėse Eurolygos TOP 16 etapo rungtynėse namie aistruoliams padovanojo pergalę. Lietuvos čempionai po permainingos ir atkaklios kovos 76:70 nugalėjo Belgrado „Crvena Zvezda“ krepšininkus.
Willas Cherry
Willas Cherry'is / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Nerezultatyviai prasidėjusiose rungtynėse „Crvena Zvezda“, antrame ketvirtyje, pirmavo 18:14, tačiau tuomet prasidėjo aikštės šeimininkų pasirodymas. Likusią žaidimo dalį „Žalgirio“ krepšininkai laimėjo 17-os taškų skirtumu ir po pirmos rungtynių pusės pirmavo 40:27. 

Serbijos komanda puikiai pradėjo antrą pusę ir sužaidus septynias minutes jau pirmavo 45:44. „Žalgirio“ krepšininkai nerado kelių varžovų krepšio link ir trečią ketvirtį pralaimėjo rezultatu 11:28. 

Paskutiniame ketvirtyje „Žalgirio“ komandos gelbėtoju tapo W.Cherry‘is. Amerikiečio pastangomis aikštės šeimininkai sugebėjo išlyginti rezultatą – 64:64. 

W.Cherry‘is siautė aikštėje toliau. Pačioje rungtynių pabaigoje įžaidėjas atliko įspūdingą perdavimą Jamesui Andersonui ir šis ore galingai įkrovė kamuolį į krepšį – 73:69. Artūras Milaknis tritaškiu įtvirtino pergalę – 76:70.

VIDEO: Zalgiris Amazing Play vs Crvena Zvezda (2015.04.03)

„Buvo sunkios rungtynės. Mes dažnai trečiame ketvirtyje sužaidžiam prastą atkarpą ir varžovai už tai mus nubaudė. Mes patys save įvarėme į tokią padėtį. Jie gera komanda. Tačiau sugebėjome atsitiesti ir iškovojome pergalę“, – iškart po rungtynių kalbėjo vienas geriausių rungtynių žaidėjų W.Cherry‘is. 

„Žalgirio“ komandoje rezultatyviausias ir naudingiausias buvo P.Jankūnas. Jis pelnė 19-a taškų, atkovojo 9-is kamuolius ir surinko 26-is naudingumo balus. W.Cherry‘is su 17-a taškų buvo antras pagal rezultatyvumą. 11-a taškų surinko A.Milaknis. 

„Crvena Zvezda“ rezultatyviausiai ir naudingiausiai žaidė Bobanas Marjanovičius. Belgrado komandos vidurio puolėjas pelnė 14 taškų ir atkovojo 12 kamuolių. 

„Žalgirio“ komanda iškovojo penktą pergalę TOP 16 etape ir įsitvirtino šeštoje „E“ grupės vietoje. „Crvena Zvezda“ liko su trimis pergalėmis ir užima septintą vietą.

Paskutines Eurolygos sezono rungtynes Kauno „Žalgirio“ krepšininkai po savaitės žais išvykoje su Madrido „Real“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius