-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2009 02 17

Žalgiriečiai dėl boikoto apsispręs ketvirtadienį

„Iki ketvirtadienio dar daug laiko“, – taip antradienio vakarą atsakė Kauno „Žalgirio“ atstovai, paklausti, ar ketvirtadienį ekipa žais LKL mačą su Kėdainių „Nevėžiu“.
Paulius Jankūnas
P.Jankūnas nei patvirtino, nei paneigė boikoto faktą. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Nei komandos treneris Gintaras Krapikas, nei kapitonas Paulius Jankūnas nepasakė, kad žalgiriečiai išbėgs į aikštę, taip patvirtindami žiniasklaidos pranešimus apie galimą boikotą. Tačiau lygiai taip pat abu žalgiriečiai nepatvirtino, kad nežais.

„Pasiruošimo planas rungtynėms su Kėdainių „Nevėžiu“ vyksta, – patikino G.Krapikas. – Iki ketvirtadienio dar daug laiko.“

„Ar žaisime? Bus matyti. Iki ketvirtadienio daug laiko, – identišką frazę po mačo su „Valmiera“ pakartojo P.Jankūnas. – Visą laiką ko nors lauki, taip ir gyveni laukdamas.“

Ar žaisime? Bus matyti. Iki ketvirtadienio daug laiko.

G.Krapikas prieš rungtynes auklėtiniams teigė, kad gauta A licencija yra istorinis įvykis, „klubo pripažinimas tarp Europos grandų“.

„Galbūt tai bus impulsas klubo vadovams derantis su investuotojais. Ir kalbantis su žaidėjais dėl ateities“, – vylėsi G.Krapikas.

P.Jankūnas šia žinia džiaugėsi ramiai: „Smagu, kad klubas gavo licenciją, galės ilgai žaisti Eurolygoje. Klubo ateitis šviesi.“

Daugiau apie Kauno „Žalgirio“ antradienio BBL rungtynes su latvių „Valmiera“ komanda, žaidėjų statistiką ir turnyro lentelę rasite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius