Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 05 24

„Žalgirio“ legionieriui įstrigo susitikimas su Dalia Grybauskaite

„Žalgirio“ legionierius Vasilije Micičius finalo ketverte Belgrade jautėsi kaip namie. 24-erių serbas žaidė savo tėvynėje, bet ir ten patyrė įdomių išgyvenimų. Vienas jų – dėl Lietuvos prezidentės.
Vasilije Micičius
Vasilije Micičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pernai Stambule finalo ketverto varžybas kaip žiūrovas stebėjęs gynėjas jo paties nuostabai šiemet pats tapo lemiamų Eurolygos kovų dalyviu.

Jis džiaugėsi galutiniu rezultatu, komandos progresu visą sezoną, fantastišku sirgalių palaikymu ir nauja patirtimi. Bet jį nustebino „Žalgirio“ ir CSKA priešprieša.

„Iki atvažiuodamas į Kauną, aš to nežinojau, – Serbijos žiniasklaidai danas.rs pripažino žalgirietis. – Net Lietuvos prezidentė prieš rungtynes atėjo su mumis susitikti ir akcentavo būtent šią kovą. Aš pats to politinio konteksto nežinau ir juo nesidomiu, bet vien tai, kad reguliariajame sezone Kaune žiūrovai išpirko visus bilietus į šią dvikovą, tą priešpriešą tik patvirtina.“

V.Micičius pridūrė, kad pusfinalyje lemiamu dūriu tapo Ali Muhammedo pasirodymas, kai Stambulo „Fenerbahče“ gynėjas per 11 minučių į „Žalgirio“ krepšį sukratė 19 taškų.

Nepaisant krūvos klaidų – net 20 pusfinalyje, žalgiriečiai išsilaikė kovoje iki paskutinių minučių.

„Bet Ali buvo lemiamas. Mes kruopščiai ruošėmės kiekvienam žaidėjui, taip pat ir Ali, bet nesitikėjome tokio jo pasirodymo“, – Serbijos žiniasklaidai pasakojo V.Micičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius