-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 12 21

„Žalgirio“ treneris Aleksandras Trifunovičius: sirgaliams padovanojome pačią geriausią kalėdinę dovaną

Po duris į Eurolygos „Top16“ etapą atvėrusių rungtynių, kuriose Kauno „Žalgiris“ Kroatijos „KK Zagreb“ įveikė 87:76, nugalėtojų treneris Aleksandras Trifunovičius džaiugėsi santūriai. Jo teigimu, teko išlieti labai daug prakaito, kad sezono pradžioje atrodęs lengvai įveikiamas, tikslas pagaliau būtų pasiektas. Palinkėjęs visiems gerų švenčių, strategas teigė, kad po pertraukos į treniruotes susirinkę žaidėjai dirbs dar sunkiau.
Rungtynių akimirkos
Aleksandras Trifunovičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Visų pirma sveikinimai žaidėjams, treneriams, administracijai su tuo, kas dar prieš kelias savaites atrodė ne tai, kad neįmanoma, bet labai sunkiai pasiekiama. Antra, dėkui žiūrovams, atmosfera buvo nuostabi. Tikiuosi, kad ir sekančiame etape bus tokia pati, o gal net ir dar geresnė bei dabar.

Prieš kiekvieną Eurolygos mačą šį sezoną daug girdėjome apie mus slėgsiančią įtampą. Šį kartą nejautėme jokios įtampos. Turėjome labai geras 30 min. gerai gynėmės, o tai leido žaidimai eiti gera linkme. Kodėl taip pat lengvai neužbaigėme rungtynių 4 kėlinyje? Galbūt keli sprendimai puolime buvo blogi, tačiau galėjome sau leisti tokią prabangą dėl geros gynybos, todėl, net Zagrebui priartėjus 7 taškais, išlaikėme šaltą protą ir laimėjome.

Džiaugiuosi turnyrine lentele šioje grupėje. Prieš man atvykstant į komandą atrodė, kad „Žalgiris“ tikrai turi visus šansus eiti toliau, tačiau teko labai dirbti, kad pasiekti tikslą. Po Kalėdų pertraukos dirbsime dar daugiau.

Linkiu visiems gerų Kalėdų, geros sveikatos ir smagių Naujųjų metų. Susitiksime naujaisiais metais. Įteikėme tikrai gerą dovaną savo sirgaliams, laimėdami šias rungtynes ir patekdami į „Top16“, - po mačo kalbėjo A.Trifunovičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius