Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 20

„Žalgirio“ žaidėjai skelbia ultimatumą: „Jei negausime algų, nevyksime į kitas Eurolygos rungtynes“

Trečiadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje verda aistros. Per specialią spaudos konferenciją, kurioje buvo pristatytas naujasis „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas, komandos žaidėjai paskelbė ultimatumą. Permainos klube nepakeitė jų sprendimo boikotuoti Eurolygos rungtynes.
Paulius Jankūnas
Paulius Jankūnas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Prisijunkite prie mūsų sporto grupėje „Facebook“ tinkle ir diskutuokite apie tai, kas šiuo metu vyksta Kaune.

Kauno „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas sakė, kad komanda nusprendė po Eurolygos rungtynių nebesitreniruoti kartu. O jei negaus bent vieno atlyginimo – nežaisti kitų Eurolygos rungtynių.

„Mums buvo pažadėta, kad iki kovo pabaigos sulauksime po tris atlyginimus (mėnesinius, – red. past.). Tačiau iki šios dienos nieko nesame gavę. Praeitą savaitę buvo pasakyta, kad bus padarytas vienas mokėjimas, bet, deja, jo irgi nėra.

Todėl žaidėjai priėmė sprendimą, kad po Eurolygos varžybų nustos treniruotis kaip komanda. Liks tik individualios treniruotės. Sekmadienį komanda dar sužais VTB rungtynes su „Nižnyj Novgorod“. Nes tikimės, kad klubo vadovybėje atsiradus naujų žmonių, ta bloga padėtis išsispręs. Nenorime nežaisti tų varžybų, kad ateityje nebūtų dar blogiau.

Tai yra žaidėjų nuomonė, nes visi pavargo nuo tų buvusių klubo žmonių pažadų, kad viskas kažkada bus gerai. O dabar tų žmonių jau nėra. Tikimės, kad taip pasielgę būsime išgirsti. Ir bendromis jėgomis gal pavyks tą padėtį stabilizuoti.

Norime, kad iki kitų Eurolygos rungtynių būtų sumokėta viena alga, o iki kovo pabaigos – dar dvi, kaip ir buvo žadėta. Iš viso turi būti atlikti trys mokėjimai. Mes nereikalaujame, kad būtų sumokėtos visos keturios algos, ar kas nesumokėta dar už praėjusį sezoną. Suprantame, kad tai yra didžiulės sumos“, – sakė P.Jankūnas.

Kauniečių kapitonas tvirtino, kad kol kas klubo vadovų pasikeitimas žaidėjų apsisprendimo nepakeitė.

Jeigu „Žalgiris“ kitą savaitę nevyktų į rungtynes su „Alba“, klubui būtų įskaitytas techninis pralaimėjimas 0:20 ir paskirta didelė bauda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius