Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 11

„Žalgiris“ atsidūrė Eurolygos G grupės dugne

Eurolygos „Top-16“ varžybų G grupės paskutinėse rungtynėse ketvirtadienį ispanų Malagos „Unicaja“ išvykoje 82:63 (20:21, 19:18, 23:16, 20:8) nugalėjo lenkų Gdynės „Prokom“ klubą ir užėmė trečią vietą. Tad Kauno „Žalgiris“ šį sezoną G grupėje baigė paskutinis.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka. / Tomo Tumalovičiaus/Reporteris.com nuotr.

Nieko nelėmusioje dvikovoje Tomo Pačėso auklėtiniai priešinosi tris kėlinius, tačiau spurtą paskutiniame ketvirtyje surengę svečiai šventė triuškinamą pergalę. „Prokom“ ekipoje išsiskyrė Ratko Varda. Jo sąskaitoje 16 taškų ir 9 atkovoti kamuoliai.

Nugalėtojams Joelis Freelandas pelnė 17 taškų, Berni Rodriguezas – 15, Carlosas Jimenezas – 13. „Unicaja“ iškovojo antrą pergalę „Top-16“ varžybose ir dėl geresnio tarpusavio rungtynių taškų santykio G grupės galutinėje turnyro lentelėje aplenkė Kauno klubą.

Nepaisydami trečios nesėkmės Tomo Pačėso auklėtiniai jau anksčiau buvo užsitikrinę antrą vietą grupėje ir kelialapį į kitą etapą. Turnyro ketvirtfinalyje iki trijų pergalių „Prokom“ komanda žais su graikų Pirėjo „Olympiacos“ ir Linu Kleiza.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius