-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 04 01

„Žalgiris“ pokštauja: Brownas išvyko padėti „Maccabi“ (video)

Balandžio 1-osios proga pokštu pradžiuginti klubo sirgalius nusprendė ir Kauno „Žalgiris“. Nors naujų krepšininkų Eurolygoje registracijos laikas yra pasibaigęs, oficialioje Lietuvos vicečempionų interneto svetainėje juodu ant balto rašoma, kad vienas klubo lyderių Marcusas Brownas išvyko į Belgradą, kur Eurolygos ketvirtfinalio serijoje padės savo buvusiai komandai – Tel Avivo „Maccabi“.
„Žalgiris“ įveikė „Lietuvos rytą“
M.Brownas sugrįžti į „Žalgirio“ gretas žadėjo iki šeštadienio LKL lygos mačo su Vilniaus „Lietuvos rytu“. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Temos: 1 Eurolyga

Anot klubo svetainės, Kauno „Žalgirio“ legionierius M.Brownas trečiadienį išvyko padėti Tel Avivo „Maccabi“ komandai, vis dar tęsiančiai kovą Eurolygoje. Netikėta situacija susiklostė, kai Izraelio čempionai dukart pralaimėjo Belgrado „Partizan“ ekipai ir atsidūrę ant bedugnės krašto dar prarado vieną savo lyderių Alaną Andersoną. Jį trumpam pakeisiantis M.Brownas turėtų grįžti į Lietuvą iki šeštadienio rungtynių su „Lietuvos rytu“.

Šiuo metu „Maccabi“ komanda yra apsistojusi Belgrade, kur ketvirtadienį vakare žais ketvirtąsias Eurolygos ketvirtfinalio rungtynes. Pralaimėję antradienį Izraelio čempionai serijoje iki trijų pergalių nuo „Partizan“ ekipos atsilieka 1:2. Negana to, antradienį traumą patyrė puolėjas A.Andersonas, tad ekipos vadovai karštligiškai ėmė ieškoti pamainos.

„Sulaukiau skambučio iš savo draugų „Maccabi“ ekipoje, jie papasakojo apie sunkią komandos situaciją. Nors Izraelyje žaidžiau tik vieną sezoną, negalėjau atsisakyti padėti Tel Avivo komandai. Išvykstu į Belgradą tik porai dienų, nes čia ketvirtadienį „Maccabi“ laukia lemiamas mačas su „Partizan“ krepšininkais“, – sakė M.Brownas, pasinaudodamas sutartyje su „Žalgiriu“ numatyta galimybe trumpam palikti Kauną.

Teigiama, kad praėjusį sezoną Tel Avivo ekipos spalvas gynęs M.Brownas iš Lietuvos išvyko tiesioginiu reisu Kaunas–Belgradas, kuriuo pasirūpino „Maccabi“ vadovybė. Prie „Žalgirio“ amerikietis turėtų vėl prisidėti penktadienį vakare, nes kauniečių kitą dieną laukia svarbus mačas Vilniuje su „Lietuvos rytu“.

„Be kalbų, stengsiuosi šeštadienį su „Žalgiriu“ iškovoti pergalę, bet taip pat suprantu, kokios svarbios rungtynės „Maccabi“ laukia šiandien. Jiems yra sunku rungtyniauti žvėriškoje Belgrado arenos aplinkoje ir jie pamanė, kad galiu padėti komandai. Visų pirma morališkai. Praradus lyderį (A.Andersoną), jiems reikia tiesioginio palaikymo. Bandysiu padėti „Maccabi“ tiek, kiek galėsiu“, – profesionalų nusiteikimą demonstravo M.Brownas.

VIDEO: M.Brownas padės "Maccabi" lemiamoje Eurolygos dvikovoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius