Dabar populiaru
Publikuota: 2019 vasario 19d. 07:45

Aistros po skandalingo Karaliaus taurės finalo: teisėjai pripažįsta šiurkščias klaidas

Ante Tomičius
nuotr. Alfredo Pliadžio / Ante Tomičius

Madrido „Real“ klubui pradėjus rimtai grasinti pasitraukimu iš Ispanijos krepšinio pirmenybių, šios šalies krepšinio vadovai suskubo raminti aistras.

Ispanijos krepšinio teisėjų asociacija išplatino pranešimą, kuriame teigiama, kad Karaliaus taurės finale tarp „Real“ ir „Barcelona“ ekipų arbitrai padarė šiurkščių klaidų.

„Pripažįstame klaidas, kurios buvo padarytos mačo pabaigoje ir sutiksime su bet kokiu ACB lygos sprendimu. Tikimės, jog tokie dalykai ateityje nepasikartos“, – rašoma pareiškime.

Manoma, kad finale dirbusiems arbitrams gali būti pritaikytos sankcijos.

Priminsime, jog „Barcelona“ po pratęsimo 94:93 nukovė Madrido „Real“ ekipą, tačiau Ante Tomičiaus pergalingas metimas sukėlė didžiulę emocijų audrą.

Gelbėtojo vaidmens ėmęsis kroatas spėjo palįsti po krepšiu ir atliko sudėtingą metimą. Anthony Randolphas prispaudė kamuolį prie lentos, tačiau teisėjai nusprendė peržiūrėti epizodą.

Peržiūrėję įskaitė du taškus ir „padovanojo“ Barselonos klubui pergalę.

Madrido klubo vadovus toks sprendimas įsiutino.

VIDEO: „Barcelona“ švenčia pergalę „Copa del Rey“ finale

„Real“ atstovai pareiškė, jog trauksis iš Ispanijos čempionato, jei lygos vadovybė nepripažins, jog arbitrai priimdami šį sprendimą suklydo.

„Antrus metus iš eilės teisėjų švilpukai paskandina „Real“. Keista, kai trys teisėjai peržiūrėdami vaizdo įrašą nepamato švaraus bloko“, – po rungtynių pyko Madrido klubo direktorius Juanas Carlosas Sanchezas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Praktiški patarimai

Skanumėlis
Gerumu dalintis gera

Video

04:41
01:21
06:02

Dabar tu gali

Parašykite atsiliepimą apie 24sek