Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 23

„Eurolygos diena“: Tel Avivo dėmesys Šarui ir „Žalgirio“ išskirtinumas pagal R.Šiškauską

24sek laida „Eurolygos diena“ pasitinka Kauno „Žalgirio“ ir Tel Avivo „Maccabi“ mūšį. Be reportažų apie iš Eurolygo sosto išvirtusį priešininką su latvišku prieskoniu, matysite ir pokalbį su Lietuvos rinktinės trenerių štabo nariu Ramūnu Šiškausku.
Eurolyga | „Maccabi“ – „Žalgiris“ | 21:05 | Tel Avivas

Ramūnas Šiškauskas papasakos, kuo šis „Žalgiris“ yra kitoks, kad dar beldžiasi į Eurolygos ketvirtfinalį. Taip pat Dainiaus Adomaičio asistentas rinktinėje dalinsis įžvalgomis apie nacionalinės komandos akiratyje atsidūrusius jaunuosius žalgiriečius.

Prieš išvyką į Tel Avivą pakalbinome Š.Jasikevičiaus asistentą Darių Maskoliūną, kuris papasakojo apie „Žalgirio“ išgyvenimus po skausmingo pralaimėjimo Stambulo „Anadolu Efes“.

Treneris prognozuoja, kad Tel Avive į areną pasižiūrėti Šaro susirinks daug žmonių. Bet jo ateities „Žalgiryje“ po sezono prognozuoti nenori.

„Eurolygos dienoje“ pasakosime ir apie „Maccabi“ problemas, kurios privedė Europos turtuolį prie griūties iš čempionų sosto.

Kartu su 24sek laida „Eurolygos diena“ pasitikime „Žalgirio“ ir „Maccabi“ rungtynes Tel Avive. Jų pradžia – 21 val. 5 min. Lietuvos laiku.

VIDEO: 24sek laida „Eurolygos diena“ – su R.Šiškausko įžvalgomis apie „Žalgirio“ sėkmės formulę

Jeigu laidos nematote, žiūrėkite čia:

VIDEO: Eurolygos diena E05

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius