Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 08

Graikų žiniasklaida: Atėnų „dobilas“ taip skaudžiai ištaršytas buvo jau seniai

Nenustūmėme nuo skardžio „Žalgirio“ tuomet, kai turėjome puikią galimybę ir pirmavome milžiniška persvara – tokiomis mintimis penktadienio rytą pasitiko Graikijos žiniasklaida, vertindama LKL čempionų dramatišką pergalę Eurolygoje prieš Atėnų „Panathinaikos“. Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai paguldė savo tituluotus varžovus ant menčių – 80:74.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Atėnų „Dobilų“ („Panathinaikos“ simbolis – aut.past.) krepšininkams lietuviai davė pamoką ir ketvirtadienio vakarą pavertė visiška „dykyne“. Išskyrus pirmąsias 10 minučių ir rungtynių pabaigą, Xaviero Pasqualio auklėtiniai stipriai strigo ir neturėjo jokių šansų Kaune. Po labai ilgos pertraukos vėl pamatėme tokį „PAO“ veidą, kokio nenorėtume“, – skaudžiai realybei į akis žvelgė sport24.gr.

Trūko agresijos, priimami sprendimai buvo pernelyg skuboti, o pataikymas – tragiškas. Tokias pagrindines pralaimėjimo priežastis įvardijo graikų žurnalistai.

Po labai ilgos pertraukos vėl pamatėme tokį „PAO“ veidą, kokio nenorėtume.

Naudingiausiu rungtynių žaidėju sport24.gr išrinko 8 taškus pelniusį, bet net 11 kamuolių atkovojusį Edgarą Ulanovą.

Šalia jo išskirti ir „kaip visuomet“ stabilus kapitonas Paulius Jankūnas bei nuostabiai rungtyniavęs „Žalgirio“ vijurkas Kevinas Pangosas.

„Maišas su akmenimis“, – tokia antrašte rungtynių apžvalgą penktadienio rytą pateikia gazzetta.gr.

„Galbūt skamba keistai tiems, kurie matė tik paskutines 15 dvikovos minučių, bet Atėnai viską prarado dar iki tol. Antrajame kėlinyje ir antrosios rungtynių pusės pradžioje „Žalgiris“ buvo vienintelė aikštėje žaidžianti komanda. Antrą kėlinį „PAO“ pradėjo turėdami didžiulę persvarą, pernelyg pasitikėdami savimi ir tikėdami, kad nesunkiai parklupdys teoriškai už save silpnesnę komandą. Tačiau žudiko instinkto pritrūko, nuo uolos „Žalgiris“ taip ir nebuvo nustumtas, o galiausiai tai kainavo nepaprastai brangiai“, – gailisi graikai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius