-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 22

Ispanai neišsirinko: nuodai, katastrofiška banga ar „Žalgirio“ teismas pasmerkė baskus

Nuodai, katastrofiška banga ir „Žalgirio“ teismas – taip apie ketvirtąjį rungtynių kėlinį „Žalgirio“ arenoje kalbėjo Vitorijos „Baskonia“ nesėkmės priežasčių ieškoję ispanų žurnalistai. Po pirmosios žalgiriečių pergalės Eurolygoje 78:73 ispanai akcentavo lemiamą rungtynių atkarpą, kurioje vos 12 taškų pelniusi „Baskonia“ pasmerkė save pralaimėjimui.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.
Eurolyga | „Žalgiris“ – „Baskonia“ | „Žalgirio“ arena

„Vitorija prarado pulsą puolime ir krito „Žalgirio“ arenoje, – rašė „El Correo“.

– Rungtynėms įsibėgėjant „Baskonia“ neteko pusiausvyros ir užkimo puolime. Kuo toliau, tuo buvo blogiau. Nuodai plito tol, kol „Baskonia“ krito ir 11 tūkstančių beprotiškų „Žalgirio“ fanų džiūgavo pergale. Vitoriją numarino netikslūs metimai ir prastas jų pasirinkimas.

Beveik penkias minutes rungtynių pabaigoje „Baskonia“ pratylėjo puolime, o gynyboje griūtis įvyko po penktosios Bargnani asmeninės pražangos, kurio netektis nutiesė tiltus krepšio link Westermannui ir Kavaliauskui.

Grėsminga „Žalgirio“ banga ketvirtajame kėlinyje taip sustiprėjo, kad kritusi paskandino svečią iš Vitorijos.“

VIDEO: Pirmoji pergalė! „Žalgiris“ – „Baskonia“

„Vitorija per vieną kėlinių niekais pavertė gerą darbą tris pirmuosius kėlinius, – rašo „Capital Deporte“. – „Žalgiris“ buvo stiprus atakose ir sustatė akmeninę gynybą. „Baskonia“ ketvirtajame kėlinyje buvo neatpažįstama.“

„Westermannas, košmaras ir vieniši pabaigoje likę Bargnani su Hanga, – Vitorijos krepšininkų nesėkmę Kaune apibūdino „Marca“.

– „Baskonia“ buvo nuteista ketvirtajame kėlinyje, kai tepelnė 12 taškų ir nesuprato, kaip įveikti „Žalgirio“ gynybą. Pralaimėjimas po to, kai „Baskonia“ tris kėlinius praktiškai dominavo“.

„Paskutinis kėlinys pasmerkė „Baskonia“, – rašo ABC.es. – Baskai pelnė tik dvylika taškų per 10 paskutiniųjų minučių ir Eurolygoje patyrė pirmąjį pralaimėjimą. Baskai nerado atsakymų, kaip išspręsti statiško puolimo problemą.

Andrea Bargnani netektis dėl penkių asmeninių pražangų gerokai sumažino Vitorijos atakų produktyvumą ir nublanko prieš šeimininkus, kuriuos į priekį vedė 24 naudingumo balus surinkęs ir 20 taškų pelnęs Leo Westermannas“.

VIDEO: Pirma Eurolygos kova namuose: „Žalgirio“ sirgaliai plūdo į areną

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius