Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

2015 05 17

Jonas Mačiulis: „Finalas bus vienas, tad negalime praleisti šio šanso“

Sekmadienį Jonas Mačiulis ir jo Madrido „Real“ ekipa nuo 21 valandos Lietuvos laiku bandys tapti Eurolygos čempione. Ispanijos klubo varžovai – pusfinalyje sensaciją sukūrę Pirėjo „Olympiacos“ krepšininkai. Prieš rungtynes J.Mačiulis dalijosi savo mintimis su Eurolygos interneto svetainės žurnalistais.
Jonas Mačiulis
Jonas Mačiulis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 12 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

„Mes turime rodyti tokį patį norą, kaip tai darėme penktadienį pusfinalio rungtynėse. Atidavėme viską, ką turėjome, ir turime tai pakartoti.

Tai bus tik vienerios rungtynes, tad negalime kvailioti, kad po to netektų gailėtis praradus tokį šansą. Labai gerai, kad „Fenerbahce“ įveikėme tik 9 taškais, tai nebuvo lengva pergalė, tad nesijaučiame ramūs“, – šeštadienį kalbėjo J.Mačiulis.

„Real“ ekipa Eurolygos pusfinalio rungtynėse Stambulo „Fenerbahce“ krepšininkus įveikė 96:87, nors vienu metu turėjo ir dviženklę persvarą.

Puolimas gali laimėti vienerias ar dvejas rungtynes, tačiau čempionatu laimi gynyba

J.Mačiulis mano, kad finale Madrido klubo aikštės pranašumas gali lemti mažai ką, nes sirgalių Ispanijos sostinėje yra suvažiavę iš daug kur.

„Manau, kad finale abiejų komandų fanai areną užpildys po lygiai. Aš tikrai žinau, kokie pašėlę yra graikų sirgaliai ir kaip jie myli savo komandą.“

Lietuvos rinktinės žaidėjas teigė, kad finale bus svarbiausia gera gynyba: „Jau sakiau prieš pusfinalį, kad puolimas gali laimėti vienerias ar dvejas rungtynes, tačiau čempionatu laimi gynyba. Turėsime būti maksimaliai susikaupę ties darbu gynyboje.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius