-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2017 07 15 /13:34

Krepšinio turgus: CSKA įsigijo O.Hunterį, „Fenerbahče“ – kylančią serbų žvaigždę

Maskvos CSKA sukirto rankomis su Othello Hunteriu. Pranešama, jog 203 cm ūgio 31-erių aukštaūgis Maskvoje praleis du artimiausius sezonus.
Othello Hunteris
Othello Hunteris / „Scanpix“ nuotr.

O.Hunteris į Rusiją keliasi iš Madrido „Real“. Praėjusį sezoną Eurolygoje krepšininkas rinkdavo po 7,6 taško ir atkovodavo po 4,5 kam. Jis buvo šeštas lygoje pagal dvitaškių taiklumą (66 proc.).

Dar anksčiau O.Hunteris žaidė Pirėjo „Olympiacos“ gretose.

„Akivaizdu, kad pastaruosius trejus metus O.Hunteris žaidė pačiame aukščiausiame lygyje. Komandose, kuriose kovojo dėl vietos Finalo ketverte, jis vaidino svarbią rolę“, – sakė CSKA treneris Dimitris Itoudis.

„Mes ieškojome dar vieno aukštaūgio, kuris kartu su Kyle Hinesu komandai suteiktų dar daugiau atletiškumo, jėgos gynyboje, kovoje dėl kamuolių ir šansų pabėgti į greitą puolimą. Smagu, kad turėjęs daug pasiūlymų jis pasirinko CSKA“.

* * *

Stambulo „Anadolu Efes“ įsigijo 185 cm ūgio 29-erių Erricką McCollumą. Sutartis sudaryta vienam sezonui su galimybe susitarimą pratęsti.

2016-17 m. sezoną E.McCollumas pradėjo Kinijoje, kur atstovaudamas „Fly Dragons“ ekipai rinko po 37,5 taško per rungtynes.

Vėliau persikėlė į Stambulo „Galatasaray“. Turkijos lygoje jis pelnydavo po 13,8 taško.

* * *

Eurolygos veteranas Ricky Hickmanas iš Milano „Emporio Armani“ persikėlė į Bambergo „Brose“. 31-erių metų 189 cm ūgio įžaidėjas su Vokietijos čempionais pasirašė dviejų metų sutartį.

* * *

Italų klube R.Hickmaną pakeis Jordanas Theodore'as. 183 cm ūgio įžaidėjas, atstovaudamas Bandirmos „Banvit“ klubui, Čempionų lygoje praėjusį sezoną rinkdavo po 16,2 taško ir atlikdavo po 7,5 rez. perdavimus.

Jo vedama „Banvit“ iškovojo Turkijos taurę. Finalo mače su „Anadolu Efes“ J.Theodore'as pelnė 19 taškų, atkovojo 9 kamuolius ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus.

* * *

„Scanpix“ nuotr./Marko Guduričius
„Scanpix“ nuotr./Marko Guduričius

Eurolygos čempionų titulą ginsiantis Stambulo „Fenerbahče Dogus“ klubas sudarė ketverių metų sutartį su 22-ejų serbu Marko Guduričium.

196 cm ūgio žaidėjas Eurolygos „Kylančios žvaigždės“ rinkimuose užėmė 3 vietą. Žaisdamas Belgrado „Crvena Zvezda“ gretose M.Guduričius Eurolygoje rinko po 7,8 taško.

* * *

Stambulo „Daruššafaka“ įsigijo Jamesą Bellą. 25-erių 196 cm ūgio žaidėjas praėjusį sezoną žaidė Holono „Hapoel“ ekipoje ir Izraelio lygoje pelnydavo po 15,5 taško. Kovos ir balandžio mėnesiais jis buvo pripažintas geriausiu Izraelio lygos žaidėju.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius