Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 27

„Panathinaikos“ skandalas: treneris gali pasitraukti, žaidėjai svaidosi žaibais

Atėnų „Panathinaikos“ po pralaimėtos Eurolygos ketvirtfinalio serijos 0:3 Stambulo „Fenerbahče“ ekipai įsisuko į skandalą. Komandos vadovas nubaudė krepšininkus, pasiuntęs juos namo autobusu. Tai sukėlė nepasitenkinimą.
Xavi Pascualis
Xavi Pascualis / „Scanpix“/AP nuotr.

Atėnų klubo savininkas Dimitris Giannakopoulos po trečio pralaimėjimo Stambule atšaukė komandai skirtus lėktuvo bilietus namo.

Vietoje kelionės pirma klase „Panathinaikos“ turės namo sugrįžti autobusu. Atstumas tarp Stambulo ir Atėnų yra 1100 kilometrų.

Pranešama, kad žaidėjai sukilo prieš šį sprendimą. Mike'as Jamesas, Chrisas Singletonas, Kenny Gabrielis ir Antonis Fotsis patys nusipirko lėktuvų bilietus ir atsisakė keliauti autobusu.

36-erių A.Fotsis negalėjo patikėti, kad klubas krepšininkus namo pasiuntė autobusu: „Su Atėnų klubu tris kartus laimėjau Eurolygą, o jūs mane namo siunčiate autobusu? Na jau ne.“

A.Fotsis su „Panathinaikos“ taip pat laimėjo devynis Graikijos lygos titulus ir šešias Graikijos taures.

Graikijoje taip pat pasklido gandai, kad komandos treneris Xavi Pascualis po šio nesusipratimo gali palikti komandą, nors jo kontraktas galioja dar vienam sezonui.

Grįžus į Atėnus, treneris komandai skyrė dvi laisvas dienas. Per jas X.Pascualis turėtų susitikti su klubo prezidentu ir nuspręsti, ar liks su komanda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius